Mam info z dobrych źródeł, że przestali płacić rachunki.... łajba chyba już zaczyna tonąć....
do tego meeeega sprawy w prokuraturze - zapraszamy do Wrocławia jak ktoś chce zobaczyć
i to jeszcze nie wszystko....
ja wyskoczyłam już z tego bagna dlatego dzielę się z wami żebyście rozważyli "najlepszego brokera w Europie Centralnej i Wschodniej" hahaha
Ile ja już się naczytałem na różnych forach o różnego rodzaju rzekomych sprawach w prokuraturze, o 'trupach w szafie', itp. Zaraz później weryfikowałem wszystkie te brednie. W prokuraturze nic, zaległości finansowych brak. A do tego ZYSK NETTO z działalności za 2013 rok na poziomie 12,4 milionów złotych!
DWANAŚCIE MILIONÓW CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH.
Czy spółka z takim zyskiem NETTO może mieć jakiekolwiek zaległości finansowe?
inwestor mam podobnie. Czasami aż się czytać tego nie chce. Nie wiem, może to są ludzie, którzy nie interesują się giełdą, nie biorą udziału w tej grze, ale tak dla samych siebie postanawiają coś napisać? Szkoda, że często inni rozsądniejsi biorą głos tych frustratów na poważnie. Wczoraj dostało się spółce WDM-owi, a jutro komuś innemu. Ale akurat po tych wynikach WDM-u będzie cisza, bo co mają ci ludzi napisać? Że skrót spółki źle wróży jej przyszłości? :D
Jest rekomendacja do nabywania akcji Milestone Medical, którego wprowadzenia na GPW zajmowało się WDM. Link: http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/949315,dr--kalliwoda-rekomenduje--kupuj--milestone-medical-z-cena-docelowa-12-zl
Analitycy Dr. Kalliwoda Research, w raporcie z 31 marca, rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla spółki Milestone Medical od zalecenia "kupuj" z ceną docelową na poziomie 12 zł. Raport został przygotowany przy kursie 8,7 zł.
Ty dalej nie rozumiesz o czym ty piszesz.
Zastanów się co i jak wygenerowało ten zysk.
Dnia 2014-03-26 o godz. 09:15 ~inwestor napisał(a):
> Ile ja już się naczytałem na różnych forach o różnego
> rodzaju rzekomych sprawach w prokuraturze, o
> 'trupach w szafie', itp. Zaraz później
> weryfikowałem wszystkie te brednie. W prokuraturze nic,
> zaległości finansowych brak. A do tego ZYSK NETTO z
> działalności za 2013 rok na poziomie 12,4 milionów złotych!
>
DWANAŚCIE MILIONÓW CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH.
Czy spółka
> z takim zyskiem NETTO może mieć jakiekolwiek zaległości
> finansowe?
głupi i głupszy! co ty mądry inaczej porównujesz IDM do WDM? pokaż zyski na IDM-ie same straty a WDM od dawna stabilna sytuacja finansowa. tego posta o niepłaceniu rachunków prześlę do WDM niech wytoczą sprawę za szkalowanie dobrego imienia spółki. jak zapłaci sporą kasę to się jełop oduczy
Widzę, że jesteś sprytniejszy, niż wszyscy inwestorzy, którzy składają oferty na zakup akcji WDM. Tylko dziś są oferty na blisko 6000 akcji. Ale co tam oni wiedzą. Ty tu stukasz na klawiaturze, a oni inwestują swoją kasę. Amatorzy.
Ale olbrzymi popyt, cale 9k pln buahhhaaa
zamiast zatrudniać studentow do pisania na forach to niech panowie wezmą sie do pracy
na razie wdm to jedna wielka wydmuszka dryfującą w kierunku idm
zobaczcie co na idm sie dzieje
tu papierowe zyski, lipne spolki klienci...
zapytajcie w prokuraturze, sporo ciekawych rzeczy, stowarzyszenie inw indywidualnych wszystko dobrze śledzi, powyżej widać sponsorowane posty - czuc to na kilometr
Widzę, że spać po nocach nie możesz tak cie mierzi, że ktoś widzi w WDM-ie coś dobrego. Ja piszę o tej spółce tak, jak piszę, bo mam jej akcje, ale aż zastanawiające dlaczego Ty tak na nią plujesz. Czyżby konkurencja? Jeśli tak to z bardzo kiepską strategią, bo wy śledzicie fora, a wdm pewnie rozmawia już z kolejną amerykańską spółką, która chciałaby wejść na polski parkiet. Był Milestone, jest Perma-Fix, tylko czekać, aż będzie kolejna. A potem kolejne 12,5 mln "papierowego" zysku w dolarach...