• BANKRUT??? Autor: ~strata [80.53.56.*]
    Mam info z dobrych źródeł, że przestali płacić rachunki.... łajba chyba już zaczyna tonąć....
    do tego meeeega sprawy w prokuraturze - zapraszamy do Wrocławia jak ktoś chce zobaczyć
    i to jeszcze nie wszystko....
    ja wyskoczyłam już z tego bagna dlatego dzielę się z wami żebyście rozważyli "najlepszego brokera w Europie Centralnej i Wschodniej" hahaha
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Ile ja już się naczytałem na różnych forach o różnego rodzaju rzekomych sprawach w prokuraturze, o 'trupach w szafie', itp. Zaraz później weryfikowałem wszystkie te brednie. W prokuraturze nic, zaległości finansowych brak. A do tego ZYSK NETTO z działalności za 2013 rok na poziomie 12,4 milionów złotych!

DWANAŚCIE MILIONÓW CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH.

Czy spółka z takim zyskiem NETTO może mieć jakiekolwiek zaległości finansowe?
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~jose [46.165.192.*]
    inwestor mam podobnie. Czasami aż się czytać tego nie chce. Nie wiem, może to są ludzie, którzy nie interesują się giełdą, nie biorą udziału w tej grze, ale tak dla samych siebie postanawiają coś napisać? Szkoda, że często inni rozsądniejsi biorą głos tych frustratów na poważnie. Wczoraj dostało się spółce WDM-owi, a jutro komuś innemu. Ale akurat po tych wynikach WDM-u będzie cisza, bo co mają ci ludzi napisać? Że skrót spółki źle wróży jej przyszłości? :D
  • Re: pozytywna rekomendacja dla Milestone Medical Autor: ~inwestor [83.9.65.*]
    Jest rekomendacja do nabywania akcji Milestone Medical, którego wprowadzenia na GPW zajmowało się WDM. Link: http://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/949315,dr--kalliwoda-rekomenduje--kupuj--milestone-medical-z-cena-docelowa-12-zl

Analitycy Dr. Kalliwoda Research, w raporcie z 31 marca, rozpoczęli wydawanie rekomendacji dla spółki Milestone Medical od zalecenia "kupuj" z ceną docelową na poziomie 12 zł. Raport został przygotowany przy kursie 8,7 zł.
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~PB [91.231.117.*]
    Ty dalej nie rozumiesz o czym ty piszesz.
    Zastanów się co i jak wygenerowało ten zysk.

Dnia 2014-03-26 o godz. 09:15 ~inwestor napisał(a):
    > Ile ja już się naczytałem na różnych forach o różnego
    > rodzaju rzekomych sprawach w prokuraturze, o
    > 'trupach w szafie', itp. Zaraz później
    > weryfikowałem wszystkie te brednie. W prokuraturze nic,
    > zaległości finansowych brak. A do tego ZYSK NETTO z
    > działalności za 2013 rok na poziomie 12,4 milionów złotych!
    >
    DWANAŚCIE MILIONÓW CZTERYSTA TYSIĘCY ZŁOTYCH.

Czy spółka
    > z takim zyskiem NETTO może mieć jakiekolwiek zaległości
    > finansowe?
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~as [195.26.22.*]
    idm kosztował w 2010 roku 3.7 kupił bank czysty jak łza z zyskiem netto

dziś bankrutuje kosztuje 6 gr

bez komentarza
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~re [46.215.84.*]
    głupi i głupszy! co ty mądry inaczej porównujesz IDM do WDM? pokaż zyski na IDM-ie same straty a WDM od dawna stabilna sytuacja finansowa. tego posta o niepłaceniu rachunków prześlę do WDM niech wytoczą sprawę za szkalowanie dobrego imienia spółki. jak zapłaci sporą kasę to się jełop oduczy
  • Re: BANKRUT??? Autor: ~as [195.26.22.*]
    piszę o idm sprzed 3 lat miał zysk 50 mln po kupnie banku 2010 rok

wdm nie podniesie się nigdy nawet na 1 pln przed scaleniem
    aż do czasu jak cos się wysypie.....
  • Re: WDM Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Widzę, że jesteś sprytniejszy, niż wszyscy inwestorzy, którzy składają oferty na zakup akcji WDM. Tylko dziś są oferty na blisko 6000 akcji. Ale co tam oni wiedzą. Ty tu stukasz na klawiaturze, a oni inwestują swoją kasę. Amatorzy.
  • Re: WDM Autor: ~prawda [164.126.45.*]
    Ale olbrzymi popyt, cale 9k pln buahhhaaa
    zamiast zatrudniać studentow do pisania na forach to niech panowie wezmą sie do pracy
    na razie wdm to jedna wielka wydmuszka dryfującą w kierunku idm
    zobaczcie co na idm sie dzieje
    tu papierowe zyski, lipne spolki klienci...
    zapytajcie w prokuraturze, sporo ciekawych rzeczy, stowarzyszenie inw indywidualnych wszystko dobrze śledzi, powyżej widać sponsorowane posty - czuc to na kilometr
  • Re: WDM Autor: ~Przemek [83.31.182.*]
    Widzę, że spać po nocach nie możesz tak cie mierzi, że ktoś widzi w WDM-ie coś dobrego. Ja piszę o tej spółce tak, jak piszę, bo mam jej akcje, ale aż zastanawiające dlaczego Ty tak na nią plujesz. Czyżby konkurencja? Jeśli tak to z bardzo kiepską strategią, bo wy śledzicie fora, a wdm pewnie rozmawia już z kolejną amerykańską spółką, która chciałaby wejść na polski parkiet. Był Milestone, jest Perma-Fix, tylko czekać, aż będzie kolejna. A potem kolejne 12,5 mln "papierowego" zysku w dolarach...
[x]
REINO -5,00% 0,76 2025-11-07 14:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.