Czytać i radzę szybko kupować zanim inni się jeszcze nie połapali o co tu chodzi.
Info na stronie:
http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=61306&ncc_index=OPE&id_tr=1
Kapitalizacja przy cenie 2,04 to 4 987 120 zł
a wartość na razie jednej dotacji to 4 539 438,42 zł, przy ogólnej wartości projektu wynoszącej 9 311 678,77 zł
Czyli wartość firmy prawie jak 1- dotacja.
Ba sam projekt opiewa na ponad 9 baniek netto (czyli ponad 2 krotnie więcej niż obecna kapitalizacja).
SUPER.
Całość powoli a raczej dość szybko zaczyna się układać w imponującą całość.
Łącznie firma dostała już ponad 12 mln zł dofinansowania na budowę sieci światłowodowych.
Z dzisiejszej dotacji w ramach podpisanej umowy Emitent wybuduje sieć szerokopasmowego dostępu do Internetu oraz podłączy do niej 1560 użytkowników końcowych. Użytkownicy Ci rozlokowani będą na terenie 8 miejscowości w gminach: Węgierska Górka, Czernichów i Milówka w powiecie żywieckim, w woj. śląskim.
Radzę brać jeszcze nie jest za późno. Niebawem pomachacie tym, którzy tu będą wsiadać po 4 zł i pisać że w promocji.
Realnie do końca roku cena za akcję może tu być ok. 7-8 zł.
Na chwilę obecną akcje powinny już kosztować 4 zł, biorąc pod uwagę tylko i wyłącznie wartość księgową spółki, a gdzie obecne i przyszłe zyski??
Ludzie tu będzie niebawem taki szał zakupów że może się zatrzymać nawet i na 10 zł.
Jeszcze raz powtarzam brać póki dają darmo. Podziękujecie jeszcze w tym miesiącu.
Tak jak już pisałem radziłem brać i nadal radzę. Moje zdanie jest niezmienne i jak widać uzasadnione. Akcje spółki na dzień dzisiejszy są warte min. ok. 7 zł.
Bylo grane pod 1 dofinansowanie na 8,5 mln a teraz kolejne 4 mln...dodatkowo piekne zyski za 2013 rok udane emisje obligacji w 93% na 930 tys zl...przypuszczam ze niedlugo bedzie kolejna emisja obligacji pod ten projekt