• Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~benny_bannassi [194.110.116.*]
    Wskaźniki 0,20 c/wk za akcje przeciez to żenada....Zdrowa spółka nie przynosi strat a kurs bardzo nisko...Widac na forum większość uważa że będą spadki ale większość ma rzadko rację pamiętajcie o tym:)
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: tyros24 [89.71.101.*]
    Sytuacja polityczna wymusza ostrożność w poniedziałek Rosja oficjalnie wkracza na Krym.
    Piątkowa sesja wielka niewiadoma, czy wychodzić w stresie czy dzisiaj w spokoju.
    Co dalej nie wiadomo, Putin może zatrząść giełdami i co wtedy będzie się działo,
    nie będzie miało znaczenia, czy spółka dobra, czy nie
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~benny_bannassi [194.110.116.*]
    Jankesi i tak wszystko załatwią....Głowa do góry:)
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~vnt [193.106.246.*]
    Nic nie zrobią, bo nie mają w tym kompletnie interesu, a poza tym 70% mieszkańców Krymu chce przyłączenia do Rosji. Stany jedynie mogą szybko wcielić Gruzję do Nato i to będzie jedyna odpowiedź Jankesów.
    Ukraina jest już przegrana, martwmy się o Łotwę, Estonię i Litwę, wszak tam mieszka ok 27% Rosjan.
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~Rob [77.253.218.*]
    Co miała oznaczać dzisiejsza podbitka?
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~Lol [89.73.205.*]
    Dnia 2014-03-13 o godz. 14:04 ~Rob napisał(a):
    > Co miała oznaczać dzisiejsza podbitka?

Do było "zaproszenie do tańca" przez tego, kto chce wyjść z akcji. ;)
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~kot [83.17.112.*]
    Chłopaki poszukajcie spólek z peryspektywami, nie zgranych na głownym ciężko bedzie w najblizszym czasie o wzrosty po 200%-300%. Na NC jest pare perel, zreszta niedługo zagoszcza na gpw, tylko do tego czasu może byc drogo. Osobiscie nabyłem dzis po dobrej cenie kopahaus, który wyrywa do przodu, a jest na dnie i co zabawne przewyższa obrotem znakomita wiekszość społek z gpw, podobnie dobra inwestycja wydaje mi sie ZWG, też kupiłem nie będe ściemniał, i w tym półroczu ma się pojawić na GPW, proponuje zaglądnąc w fundamenty peryspektywy, wykres i ...
  • do benny_benassi Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Ta wartość księgowa którą MIT podaje to jakaś kompletna bzdura wyjęta z kosmosu i nie poparta żadnymi realnymi właściwościami.
    c/wk w tym przypadku niestety nie działa :/
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~zoolu [77.254.206.*]
    jest okazja na zarobek cena dlugo nie bedzie na tym poziomie raczej w kierunku 1 zl musi leciec z powodu przepisow
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~Adwersarz [46.205.8.*]
    Czy zastanawialiście się dlaczego MNI nie spada tak, jak MIT?
    Zapewne dlatego, że MNI po prostu nikt nie chce, zaś na MIT nie jeden ostrzy sobie kły.
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~ciekawy [194.138.39.*]
    Ho ho ho ale wymyslasz teorie :)
    Oj biedny jestes biedny, trzeba bylo mnie posluchac i sprzedac a nie przyprawiac teraz teorie spiskowe :)

44gr nie inaczej.

Pozdrawiam
    ciekawy
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~Ptasiek [178.252.11.*]
    jak ktos nie sprzedal powyzej 50 to teraz nie ma co panikowac trzeba trzymac i czekac na stabilizacje sytuacji i wzrosty, szkoda wyjsc ze stratą
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~Adwersarz [46.205.8.*]
    Kolejnym dowodem na sensowność mojej wcześniejszej wypowiedzi jest to, że tzw. ciekawy (może ciekawy z punktu medycznego przypadku) wychwytuje niczym "wielki brat" i torpeduje każdą sensowną oraz wartą przemyślenia teorię. Bo cena teraz, kiedy faktycznie spadło poniżej 0,50, z wartością spółki nie ma nic wspólnego, zaś jest tylko i wyłącznie sygnałem do zakupów!!
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~lelek [5.226.96.*]
    Już wcześniej pisałem, że w zeszłym roku jak MNI sprzedało pakiet 4mln. akcji to spadło z 55gr. na 28gr. Teraz sprzedali 6,5mln. akcji i będzie powtórka. Po to sprzedająpakiety, żeby podstawiony fundusz miał czym zwalić kurs. Najpierw sprzedają wysoko połowę pakietu, a resztą walą kurs. Jak brakuje akcji to chwilowo dokupują i znów walą. Przewiduję poziom niższy niż 28gr. Później postój przez pół roku powolny skup, żeby nie podnieść kursu i dopiero winda do góry. Kto chce niech się boksuje z grubasami i tak nie wygra. To jest taka moja teoria co do MIT-a wynikająca z obserwacji. Analiza techniczna nie ma tu żadnego znaczenia. Fundusze to omijają, więc można robić co się chce.
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~do lelek [178.252.11.*]
    w takim razie co proponujesz kolego jak wchodziłem po 60 groszy ?
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: ~XXX [217.108.170.*]
    Pytanie brzmi w jakim celu to obniżają, chcą odkupić wszystko z rynku? Jaki jest tego cel, emitować akcje po 3 PLN i kupić je w MNI by później wyprzedać po 0,6 groszy? Myśle że tu jest klucz do rozwiązania tej zagadki, czy jest to bankrut, czy naprawdę wartościowa Spółka. Bo jak widać poziomy nie maja znaczenia bo wywalają przy każdym. Zastanawiam się jeszcze nad jedna rzeczą, przecież kredyty w BZ WBK były zabiezpieczone akcjami, musze poszukać ile tego było. Bo chyba przy zastawie rejestrowym na akcjach nie bardzo moga je sprzedawać, a może nie sprzedają tylko z kieszeni do kieszeni przewalają?
  • Re: Mit =bardzo nisko możliwe odbicie.... Autor: potworoid [149.156.28.*]
    Jasne że z kieszeni do kieszeni. i nawet nie muszą sie trudzić za bardzo. i wcale nie musi to być MNI. drobni już są w panice i widać jakie są oferty po stronie s - po kilka tysięcy akcji. na k ktoś z 1 ofertą po kilkadziesiąt tysięcy. jak drobni przestaną oddawac (nie bedzie ich prawie) to zacznie sie marsz w góre.
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.