• Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~KUBEK [80.53.56.*]
    Mam do was pytanie aktualizacyjne. Kiedyś miałem sporo tej spółki w portfelu a potem musiałem szybko uciekać jak zaczęło wysypywać wszystkie brudy. W zeszłym roku próbowali odbudować zaufanie i wizerunek mieli nawet jakaś agencje ale teraz i na ich stronie cisza. A podobno zaczynali spółki ze stanów przyprowadzać. Więc jestem ciekaw jak teraz ma się spółka bo może i fajnie by było znów jej się przyjrzeć ale jestem ciekaw co może jeszcze wyjść?

Podobno coś w KNF się z nimi nadal dzieje i było o tym kilka miesięcy temu cały artykuł w Parkiecie czy PB. Podobno nie płacą podwykonawcom i znając kombinatorów domyślam się że to nie jedyne ich przekręty także chciałbym wiedzieć czy jeszcze coś powinienem wiedzieć żeby nie tracić czasu. Także czekam na odpowiedzi bo jestem bardzo ciekawy
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~KUBEK [80.53.56.*]
    Jednak przeczytałem swoją wiadomość i jednak się zacząłem zastanawiać od innej strony czy spółka finansowa, która ma taką opinie wśród inwestorów ma w ogóle prawo bytu? czytałem to Forum i nie ma prawie w ogóle pozytywnych komentarzy. Chyba te stany to dlatego że Amerykanie nie weszli jeszcze na Bankiera :D

Zeby nie było że rzucam słowa na wiatr wklejam link do artykułu o którym mowa w poprzednim poście:
    http://www.parkiet.com/artykul/10,1246004-Prokuratura-kieruje-zarzuty-przeciwko-zarzadowi-WDM.html
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~Miro [62.244.152.*]
    odgrzewane kotlety.... Firma zarabia ma fundamenty do wzrostu, firmy nowe wprowadza. Ja dokupuje cały czas. Nie sadze ze uda się zbić kurs takimi postami.
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~PB [91.231.117.*]
    Taa i właśnie dlatego zaczęli wracać do zarządu? No pomyśl.
    Jeżeli chodzi o agencję to jest taka jedna z biurami w Nowym Jorku, Hongkongu, Moskwie i Wrocławiu
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~max [89.65.54.*]
    ty zmien sobie nicka z kubek na głupek bedzie adekwatny do tego co piszesz , a stare kotlety wykorzystaj na obiad
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~KUBEK [80.53.56.*]
    Na obiad mam świeże dlatego te wam rzucam jako ochłapy :)

Co do spółki to nie planuje zbijać kursu a na pewno nie przed scaleniem akcji jak to się ma w spółkach śmieciowych ale powodzenia drużyno będziecie mieli z czego spadać dalej :D z nick zmienie na GŁUPEK jak tylko spółka zacznie rosnąć :) ale to się chyba szybko nie stanie i Wy mam nadzieje też w to nie wierzycie!! Pozdrawiam i życzy wysokich stóp zwrotu z reszty waszych portfeli
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~Gascoigne [37.30.80.*]
    Kubek jesteś wynajeta kurewka czy to darmowa usługa u ciebie i hobbistycznie się szmacisz?
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~Kubek [80.53.56.*]
    Na takich śmieciach robię to dla sportu nie mam serca brać kasy od bankruta, który większość pracy odwala za mnie :D Rada na dziś musicie dokupić trochę akcji bo przecież przy scaleniu akcji będzie zaokrąglenie w dół :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.76.82.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Trupy z szafy? Jak wiele jeszcze nie wyszło? Autor: ~inwestor [195.162.24.*]
    Kubełek, zacząłeś ten wątek bardzo spokojnie, chcąc dowiedzieć się czegoś o WDM - o którym po ostatnich kosmicznych wynikach finansowych i ja zacząłem się interesować - aby po chwili wdać się w brukową dyskusję. Nie wiem zatem, czy chcesz rozmawiać merytorycznie, czy pokrzyczeć. Jeśli jednak to pierwsze to zważ, że zarzuty to tylko zarzuty. Żyjemy w takim, a nie innym kraju, gdzie ludziom najpierw pewne rzeczy robić się pozwala, aby potem po czasie i po fakcie stwierdzić, że jednak nie mogli tego zrobić. Polecam lekturę losów Optimusa itp. spółek. Artykuł o WDM na parkiecie też powiela tylko zarzuty. Pełno tam słowa podobno, które pełni ostatnio rolę usprawiedliwiana wszystkich oszczerstw, jakie ludzie chcą rzucić. Używając podobno można powiedzieć wszystko o każdym, więc może skupmy się na faktach, a te widać w raporcie za 2013 rok. Widziałeś te wyniki?
    www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/582015,dom-maklerski-wdm-sa-raport-okresowy-roczny-skonsolidowany-za-2013-rs
[x]
REINO -4,94% 0,77 2025-11-14 12:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.