Czy w marcu możemy się spodziewać zakończenia prac nad punktem 3 i 4 harmonogramu? Wiem że wszyscy "obstawiają" że "może" "pewnie" w marcu zakończą prace, ale czy spółka podała jakiś termin? Wiem że oni są uzależnieni od aranżera, ale dzisiaj mija już miesiąc odkąd to "sprawdzanie" się zaczęło, i ani widu ani słychu o jakichś postępach. Ile można sprawdzać dokumenty?
Osoby będące bardzo pozytywnie nastawione do działań spółki proszę o wyrozumiałość - nie naganiam, zaczynam po prostu być mocno zirytowany całą tą sytuacją. Pomyślcie przez moment co wy zrobiliście w pracy przez miesiąc czasu. Ludzie pracujący w bankach też dopinają wielkie deal'e i uwijają się w robocie jak w ukropie. Ja sam w pracy przeglądam tony papierologii i w MIESIĄC czasu zrobiłbym ten przegląd nawet biorąc wolne poniedziałki.
kazdy kto ma akcje sie niecierpliwi i nie jestes jedyny. Nikt ci nie odpowie ile to bedzie jeszcze trwalo. Mozesz zadzwonic do Dependa i zapytac czemu tak dlugo to trwa
Tomeczek zacytuje: "nikt Ci nie odpowie ile to będzie jeszcze trwało, możesz zadzwonić do Dependa i zapytać czemu tak długo to trwa" to pytać czy nie pytać? dzwonić czy nie dzwonić?
na blogu jus vel sena9 masz napisane jak zostać bankrutem, właśnie takie głąby tu siedzą z kompasem i liczą na cuda jak na PMI, jus vel sena umoczył tam ponad 50k papiera bo czekał na 10zł :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tomek, a co mogą mi powiedzieć w Dependzie? "Nie wiemy, czekamy?" Przecież oni też są uzależnieni od aranżera. Myślałem że ktoś tutaj może mi powiedzieć czemu te podpunkty zajmują tyle czasu, ale podejrzewam że nikt nie wie. Wystarczy usiąść chwilę i pomyśleć, ile ty zrobiłeś przez miesiąc czasu w pracy? To aranżer nie może przez miesiąc "sprawdzić dokumentów"? A ceny nieruchomości idą w górę. Ten ich biznesplan to się nie zdeaktualizował już trochę?