• no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    skoki na głowę bez salta:)
  • Re: no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    zapomniałem o tym-?-
    zeby mnie ktos nie posądził o czyny niegodziwe
    p.s
    wyciąganie za uszy nic nie dało
  • Re: no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~abc [89.66.204.*]
    Nie mów hop...
  • Re: no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    zobacz na arkusz k-pusty ,nawet gdyby ktos chcial wyskoczyc to nie ma jak
  • Re: no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~abc [89.66.204.*]
    Podobnie jest i na S... a tak ogólnie arkusz zleceń ma to do siebie, że potrafi zamazywać obraz sytuacji.
  • Re: no ,zaczyna sie zwałka Autor: ~Matiz [78.88.72.*]
    Alez mi to zwala...ktos wysypal cale 1000 sztuk akcji a pozniej ktos inny dokupil 1500 akcji

Nie ma tutaj chetnych do wywalania na tak smiesznych poziomach a arkusz nie ma tu nic do rzeczy...gdyby sie nagle na K pojawily dziesiatki tysiecy akcji to juz nikt nie pozbywalby sie swoich wlasnych...a tak male skubanie kazdego dnia po pare k akcji....zobacz sobie jaka jest droga do 3 zl...to zrozumiesz po co to wszystko jest robione

Pisalem ci kup gdy bylo po 1,3zl a ty nie bo sie boisz i kupisz jak bedzie 2 zl no to jest 2 zl wiec kupuj a nie marudzisz i naganiasz w zenujacy sposob na spadki

Jak tu bedzie zwala to tylko po to zeby stop losty poszly w ruch i naiwni oddali...a pozniej powrot
  • p.Matiz Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    a co z drugą perłą,mam czekac czy brac?:)
    p.s
    tam to dopiero jest stagnacja
  • Re: p.Matiz Autor: ~Matiz [78.88.72.*]
    Ja ci nie bede mowil co masz robic ze swoimi pieniedzmi...ja to widze inaczej...nie zasmiecaj forum...nie interesuja cie te spolki to nie pisz na nich...ja mam je w portfelu wiec mam swiete prawo to robic a ty wnioskuje ze nie masz wiec zamilcz albo pisz z sensem
  • Re: p.Matiz Autor: ~as [89.77.167.*]
    Miał rację ten czubek.Straszna zwała dzisiaj była.
  • Re: p.Matiz Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    Dnia 2014-03-12 o godz. 17:13 ~as napisał(a):
    > Miał rację ten czubek.Straszna zwała dzisiaj była.
    ciebie nikt się nie pytał o zdanie łajzo
  • Re: p.Matiz Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    zle mnie zrozumiales,mam zamiar kupic lecz mam jeszcze kilka innych spolek na oku,po prostu pytam bo może wiesz więcej niż inni
    p.s
    bez urazy
  • Re: p.Matiz Autor: ~Matiz [78.88.72.*]
    Siedze tu od ponad roku gdzie akcje spadly z 3 zl do 60 groszy...to jest dobra inwestycja tylko trzeba poczekac na zrealizowanie zyskow
    Teraz podkupuja ci co maja takie same zdanie co ja...kupuja na dlugie miesiace a gdy zaczna pojawiac sie infa w okolicach maja ci co beda chcieli kupic akcje beda musieli sie wysilic

[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.