Alez mi to zwala...ktos wysypal cale 1000 sztuk akcji a pozniej ktos inny dokupil 1500 akcji
Nie ma tutaj chetnych do wywalania na tak smiesznych poziomach a arkusz nie ma tu nic do rzeczy...gdyby sie nagle na K pojawily dziesiatki tysiecy akcji to juz nikt nie pozbywalby sie swoich wlasnych...a tak male skubanie kazdego dnia po pare k akcji....zobacz sobie jaka jest droga do 3 zl...to zrozumiesz po co to wszystko jest robione
Pisalem ci kup gdy bylo po 1,3zl a ty nie bo sie boisz i kupisz jak bedzie 2 zl no to jest 2 zl wiec kupuj a nie marudzisz i naganiasz w zenujacy sposob na spadki
Jak tu bedzie zwala to tylko po to zeby stop losty poszly w ruch i naiwni oddali...a pozniej powrot
Ja ci nie bede mowil co masz robic ze swoimi pieniedzmi...ja to widze inaczej...nie zasmiecaj forum...nie interesuja cie te spolki to nie pisz na nich...ja mam je w portfelu wiec mam swiete prawo to robic a ty wnioskuje ze nie masz wiec zamilcz albo pisz z sensem
Siedze tu od ponad roku gdzie akcje spadly z 3 zl do 60 groszy...to jest dobra inwestycja tylko trzeba poczekac na zrealizowanie zyskow
Teraz podkupuja ci co maja takie same zdanie co ja...kupuja na dlugie miesiace a gdy zaczna pojawiac sie infa w okolicach maja ci co beda chcieli kupic akcje beda musieli sie wysilic