• REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~andrzej [31.0.135.*]
    Mam pytanie:
    Czy można zarząd spółki podać do prokuratury za działalność na szkodę spółki akcyjnej?

może ktoś wie co i jak z tą sprzedażą? To chyba jakaś lipa i wyciąganie kasy?
  • Re: REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~sssssssss [31.1.236.*]
    Dnia 2014-03-11 o godz. 10:34 ~andrzej napisał(a):
    > Mam pytanie:
    Czy można zarząd spółki podać do prokuratury
    > za działalność na szkodę spółki akcyjnej?

może ktoś wie co
    > i jak z tą sprzedażą? To chyba jakaś lipa i wyciąganie
    > kasy?

Andrzeju,na tej bananowej giełdzie dużo rzeczy przechodzi bez echa. Jak chcesz złożyć doniesienie do prokuratury to najpierw musisz wyłożyć któryś tysiąc na prawnika który sensownie napisze ci to doniesienie bo przecież ty jako akcjonariusz musisz bez cienia wątpliwości udowodnić,że doszło do działania na szkodę spółki. Wtedy osoby zarządzające broniąc się wezmą na koszt spółki najlepszych z najlepszych prawników aby odeprzeć zarzuty. Znowuż po tyłku dostanie akcjonariusz,a skończy się na tym,że popodniesz w koszty sądowe,oni wybronią się za twoje pieniądze.
    Zobacz co się dzieje na innych spółkach- Inventi,United,MSX, Global, PSW, PMI (tam to dopiero numer, Amber-bis). Przykłady można mnożyć. W Stanach większość tych numerów by nie przeszła bo mają Gordona Gekko :))
  • Re: REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~bappka [89.78.48.*]
    Lepiej sprzedać i zapomnieć.......ja tak zrobiłem.
    Wyleczyłem się już z giełdy.
    Teraz oszczędności trzymam na lokacie w banku i mam mnóstwo wolnego czasu i cieszę się bezstresowym życiem.......

Pozdrawiam akcjonariuszy i współczuję.
  • Re: REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~ciba [84.39.169.*]
    ale jednak ktos powoli ściagta z rynku te akcje, milionik za milionikiem,
  • Re: REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~taki jeden [166.147.104.*]
    taaa sciaga. tak samo jak sciagal majtki palac cygaro i popijajac rumem

weslug mnie to sa papiery wyrzucane w rynek przez tych co jeszcze zostali a juz rezygnuja z czekania szczegolnie po ostatnich wynikach widac ze z tego bedzie wielkie gowno.
    ja juz sie pogodzilem ze z zainwestowanych tu 60k zl nie zostalo nic tj 2tys zl liczac po groszu to po co to sprzedawac teraz a oni znowu pleta bajki o pgniwach fotowoltaicznych kto to kupi? przeciez caly rynek widzial jak tu wyruchali naiwniakow sam dalem sie nabrac pamietajac hosse 2004-07 i jak wtedy najgorsze smieci rosly po podaniu inf tu mialo byc to samo niestety poszlo to wszystko w druga strone zajumali z firmy co sie dalo pozostawiajac same dlugi po kilkanascie groszy na akcje
    ktos tu jeszcze wierzy ze moze byc jakies pozytywne wyjscie?
    a najgorsze jest to ze takich sk*w jak podobni do niejakiego P od Amber Goldu nic im nie grozi to wszystko przeciez w swietle prawa na polskim rynku pod nadzorem odpowiednich organiow. i polska gielda nadaje sie jedynie do krotkoterminowej spekulacji na szczescie sa firmy takie jak np Tesla na Wall street kyore uczciwie daly zarobic na akcjach bo na polskim padole to strach w ogole inwestowac
  • Re: REGNON działanie na szkodę spółki Autor: ~df [77.65.156.*]
    tak ściąga, 300 zł obrotu dziennie

hahaha

żałosne
[x]
REGNON -9,66% 0,80 2020-09-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.