Capital Park realizuje planowo projekty deweloperskie, zapowiada też akwizycje
ISBnews - Biznes
26 Mar 2014, 15:13
Warszawa, 26.03.2014 (ISBnews) – Capital Park realizuje zgodnie z planem główne projekty deweloperskich z obecnego portfolio, jak również zapowiada działalność akwizycyjną, poinformował prezes spółki Jan Motz. Grupa ma do dyspozycji ok. 200 mln zł.
Capital Park
BM BPH - Biznes
27 Mar 2014, 9:10
Capital Park, inwestor i deweloper działający na rynku nieruchomości w Polsce, negocjuje zakup obiektów o wartości ok. 200 mln zł.
Dnia 2014-03-27 o godz. 09:48 maxks napisał(a):
> nie wiem czy będzie się działo czy nie - kupiłem z rana
> poniżej 5 sprzedałem przed chwilą po 5,4 - 10% w pół
> godziny - spox da się żyć
w 40 minut :) ciekaw jestem czy jak tracisz też się tak przechwalasz :)
ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam czasu żeby śledzić kurs na bieżąco, btw to nie były moje akcje, a swoje akcje sprzedam na spokojnie kiedy będę uważał cenę za odpowiednią, na pewno nie teraz, ustawianie stop lossa na tak mało płynnej spółce to nieporozumienie, P.S Piotrusiem to jestem dla żony i mamy maksiu pozdrawiam:)
Dnia 2014-03-27 o godz. 17:31 ~piotrek napisał(a):
> ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam czasu żeby śledzić
> kurs na bieżąco, btw to nie były moje akcje, a swoje akcje
> sprzedam na spokojnie kiedy będę uważał cenę za
> odpowiednią, na pewno nie teraz, ustawianie stop lossa na
> tak mało płynnej spółce to nieporozumienie, P.S Piotrusiem
> to jestem dla żony i mamy maksiu pozdrawiam
pisałem mało płynna spólka ale da dużo zarobić do ceny emisyjnej będą brać i zacznie się gra powyżej 6,38 a jak tam przebijemy opór to nieskończoność dla grubasów.
też się zastanawiam, chyba jeszcze poczekam chwilkę, trochę nerwowo się robi na giełdzie, Fjutin jest nieobliczalny, obawiam się, że przez te wszystkie wybory, referenda (chyba już na całej wschodniej Ukrainie) maj zapowiada się gorąco, ale życzę powodzenia:)