• Tracę cierpliwość Autor: ~Aleks [89.65.206.*]
    Zakończą w przyszłym tygodniu pkt 3. i 4., czy nie?
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~jarek [89.67.89.*]
    moim zdaniem najwcześniej druga połowa marca
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~sena9 [89.228.23.*]
    zwieracze nie trzymają ? ZOBACZ wykresy KGHM,PGNiG,JSW i wielu innych z ostatniego roku !
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~dependziak [31.174.71.*]
    ogole jak slysze ze to co teraz jest na gieldzie naszej to HOSSA to mam ochote grzmotnac takiego co tak mowi ...hosse to maja w USA u nas to trend boczny najwyzej.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~sena9 [89.228.23.*]
    j.w. w stanach rekordy wszechczasów i Janet ogranicza Q3 !!!
  • Przewiduję dwa scenariusze. Po wykresie to widzę. Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Przewiduję dwa scenariusze. Po wykresie to widzę. 5 lat jestem już na giełdzie. Mam już doświadczenie i umiem przewidywać ruchy na wykresach.

Pierwszy scenariusz to zatrzymanie spadku kursu na 39-40gr.

Drugi scenariusz to zatrzymanie spadku kursu na 36-37gr.

Najbardziej prawdopodobny to scenariusz drugi i spadek na 36-37gr.

Na wykresie logarytmicznym dziennym świecowym przebiega linia trendu od 20gr. która zahacza o 30gr. potem przy spadku kursu w najbliższych dniach zahaczy o poziomy 36-37gr i tu bym oczekiwał wsparcia. Wykres się wtedy pięknie ułoży.

Ale tu też dużo zależy od sterników którzy kierują tym kursem czytaj wykresem. i nie wiadomo co im chodzi po głowie. Bo byłem na wielu spółkach gdzie sternicy nie grają technicznie. Gdyby taki sternik sie podzielił wiadomością co zamierza zrobić z kursem byłoby nam wszystkim łatwiej. Ale to jest raczej niemożliwe.
  • Re: Przewiduję dwa scenariusze. Po wykresie to widzę. Autor: ~as [31.61.129.*]
    taaa bank sprawdza swoje dokumenty czy sa zgodne z prawem... chyba koranu albo obowiązującym w tybecie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.67.245.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~xxx [95.40.23.*]
    Śniegowy co tam pisałeś ???
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Wot kakaja hójnia.
  • Już niebawem powinno odbijać, Sądze że już nie spadnie na 38gr Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Już niebawem powinno odbijać, Sądze że już nie spadnie na 38gr ponieważ są malutkie obroty przy spadku. i gdy uderzy większy popyt w mgnieniu oka znajdziemy się powyżej 50gr.

Czyli jednak jest zatrzymanie spadków na 39-40gr.
  • Re: Już niebawem powinno odbijać, Sądze że już nie spadnie na 38gr Autor: ~dependziak [164.127.123.*]
    mimo ze tylko góra mi pasuje...
    to niskie obroty odbieram raczej negatywnie ...bo brak popytu
  • Re: Już niebawem powinno odbijać, Sądze że już nie spadnie na 38gr Autor: ~Nwa [37.31.34.*]
    Ktoś,

Jak widzisz twoja ciężka praca z wpisami na forum chyba każdej spółki ze Depend ma gwarantowany wystrzał bo 5 lat jestes na giełdzie poszła chyba na marne?

Staram sie nie nabijać z takich ludzi ale jak pisałem wcześniej jeśli faktycznie jestes na GPW tyle co piszesz to widać ze niczego sie nie nauczyłeś.
    Widziałem ze pisałeś ze napewno nie spadnie do 38gr. Odszczekasz swoje słowa?

Myśle ze nikt ńie traktował Cie poważnie i raczej nikogo nie namówiłes na kupno akcji, ale jeśli tak to o ile masz sumienie to powinieneś teraz ich przepraszać.

Moja rada dla Ciebie, naucz sie ze na giełdzie nie ma nic pewnego i czasem chwilowy brak akcji powoduje, ze zwracasz uwagę na rzeczy na które wcześniej nie zwracales uwagi i to Ci pomaga patrzeć chłodno na to co sie dzieje.

Pozdr.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~0,29 gr [77.255.3.*]
    brawo i wtedy mój ORGR-ek
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~Aleks [89.65.206.*]
    Zostały dwa dni w tym tygodniu. Chyba nie ma co liczyć na info:(
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~Karol [94.251.135.*]
    a jakie ma to znaczenie ze zostaly dwa dni w tym tygodniu..przecierz info moze byc rownie dobrze w piatek.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~sena9 [46.186.6.*]
    j.w.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~ba [89.67.245.*]
    Info i sraczka przychodzą znienacka.
  • Do Nwa Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Chyba nie do końca czytałeś mój wpis przeczytaj go jeszcze raz:

Przewiduję dwa scenariusze. Po wykresie to widzę. 5 lat jestem już na giełdzie. Mam już doświadczenie i umiem przewidywać ruchy na wykresach.

Pierwszy scenariusz to zatrzymanie spadku kursu na 39-40gr.

Drugi scenariusz to zatrzymanie spadku kursu na 36-37gr.

Najbardziej prawdopodobny to scenariusz drugi i spadek na 36-37gr.

Na wykresie logarytmicznym dziennym świecowym przebiega linia trendu od 20gr. która zahacza o 30gr. potem przy spadku kursu w najbliższych dniach zahaczy o poziomy 36-37gr i tu bym oczekiwał wsparcia. Wykres się wtedy pięknie ułoży.

Ale tu też dużo zależy od sterników którzy kierują tym kursem czytaj wykresem. i nie wiadomo co im chodzi po głowie. Bo byłem na wielu spółkach gdzie sternicy nie grają technicznie. Gdyby taki sternik sie podzielił wiadomością co zamierza zrobić z kursem byłoby nam wszystkim łatwiej. Ale to jest raczej niemożliwe.

O to chodzi że sternik gra jak chce lub ma przekazane że dotąd i dotąd ma zwalić kurs i on to robi. Nie muszę się już nic uczyć bo ja już wiem o co chodzi. a być może ty Nwa jesteś tym sternikiem który chce skupić teraz akcje w samym dołku.

Trudno mi jest teraz powiedzieć co mu w głowie siedzi czy zwali na 36gr czy nie, a być może że 38gr był najniższym poziomem i teraz stopniowo będzie do góry.
  • Re: Do Nwa Autor: ~łajza meneli [5.172.248.*]
    jestem 20 lat na giełdzie i dzięki temu namierzyłem sternika jak wjeżdżał na Duchnicką ze świeżym kursem, niestety w dół, najnowsze informacje tylko u mnie a to dlatego że jestem 20 lat na giełdzie, dzwońcie five five five six five double o seven
  • Re: Do Nwa Autor: ~nwa [212.180.162.*]
    moja kolejna rada dla Ciebie:

nie sugeruj sie AT na New Connect szczegolnie na tak malo plynnych spolkach jak DEP
    tutaj technika nie ma nic do powiedzenia.

• Re: Tracę cierpliwość Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    No i jednak chcieli dotknąć linii trendu która na dzień dzisiejszy przebiega od 20gr potem przecina 30gr i dziś przecina się na 37gr. czyli grają książkowo- tak jak wcześniej na samym początku myślałem że zatrzymanie spadków na 37gr do linii przecięcia.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Dziś rozpoczął się trend wzrostowy. Wszystko ładnie się stykneło, wykres tygodniowy dzienny itp.

od 62gr na 30gr była fala spadkowa, od 30gr na 52gr była fala wzrostowa, od 52gr na 36gr była fala spadkowa.

od dziś czyli od 36gr zaczeła się fala wzrostowa a cel tef fali z małymi korektami może być nawet na 80gr . gdy zagraja spekulacyjnie to nawet może być powyżej 1zł. i to bez żadnego infa a z infem na 2zł może pofrunąć.
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Taaaa, a na ostatniej fali spadkowej to co było od 40 do 45?
  • 4.5% masz szansę podwoić swoje pieniądze czyli kupić po 39gr Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    4.5% masz szansę podwoić swoje pieniądze czyli kupić po 39gr

ale czy z tej szansy skorzystasz to zależy od ciebie, drugie tyle twoich pieniędzy leży na ziemi. wystarczy że je podejmiesz.
  • Re: 4.5% masz szansę podwoić swoje pieniądze czyli kupić po 39gr Autor: ~Aleks [89.65.206.*]
    Ktoś kiedyś napisał, że czeka do wiosny na rozwiązanie. Wiosna już jest, a rozwiązania nie ma. No kiedy oni dadzą to info? Ja już nie mam siły...
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Dzień za dniem pada deszcz
    Słońce śpi, nie ma Cię
    Jest mi bardzo, bardzo źle
    Zimny kraj, zimny maj
    Koty śpią, miasto śpi
    Czarodziejskie śnią się sny
  • Re: Tracę cierpliwość Autor: ~as [46.186.7.*]
    boss zarobił na mtc >obecnie nikt nie kupuje po 0.01 a 4.5 zarobił na minox,sanwil > obydwa te członki spamują bo zostali wyzerowani i frustracja.
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.