opór pokonalismy na wysokich obrotach teraz na małych zjechalismy ,co sadzicie o dalszym kursie bo sam z soba pisze moze jakis insider sie wypowie na forum wzorem innych spólek , fundamenty sa ,perespektywy dzisiaj sie spodziewałem ze bedzie lepiej ale cóz było duzo szukajacych szybkich zysków i uciekali ,w poniedziałek powinno byc powyzej 4zł , zobaczymy
Pójdzie wyżej, już niedługo. Spółka ma dobry plan rozwoju, jest dobrze zarządzana przez rozsądnych menadżerów, wyniki świetne, łapie nowe kontrakty, no i się rozwija .....
Musi pójść wyżej, niech tylko pojawią się komunikaty.
narescie ktos pisze to wszystko co piszesz to wiem interesuje mnie twoje zdanie kto zrobił takie obroty w czwartek i jakich informacji sie spodziewac ,w strategii maja ze beda rozrastac zeby zwiekszac procenty w rynku a najbardziej mnie dziwi brak inf o ilosci papiera przeciez ktos to kupuje i powyzej 4zł zebrano duze ilosci to nie odebrała ulica bo jak widzisz nawet na forum nie ma wpisów i zainteresowania spolka
Dnia 2014-03-08 o godz. 09:28 ~olgierd napisał(a): > Pójdzie wyżej, już niedługo. Spółka ma dobry plan rozwoju, jest dobrze zarządzana przez rozsądnych menadżerów, wyniki świetne, łapie nowe kontrakty, no i się rozwija ..... > Musi pójść wyżej, niech tylko pojawią się komunikaty.
Duża kasa lubi duży spokój. Obserwowałeś uważnie sesje 3 i 6 marca?
Firma jest w kręgu zainteresowan dużego gracza, tyle ci mogę napisać na chwilę obecną.
zamkniecie ładne wzrosły zakupy , wyglada ze sternik sie obudził 3,85 czy bedzie atak juz na stałe pokonac 4zł jak ostatnio z tego poziomu zebrał wszystko do 4,1 na zawalistym wolumenie ,jeszcze jakies pozytywne info by sie przydało, troszke stany nie pomagaja ale wig odbił od wsparcia i ma ochote jeszcze rosnac
bo jezeli na rynkach w us rozpocznie sie korekta to nasza banana bedzie spadac jeszcze szybciej bo jak narazie nie widze u nich powodów do dalszych wzrostów
Wyniki są super, perspektywy też, firma podpisuje nowe kontrakty ....
Ewidentnie mamy do czynienia z jakąś akcją.
Czyżby komuś zależało na zbiciu kursu, żeby wejść tanio ?
Pozostaje SPOKOJNIE czekać.
jezeli wchodzimy w wieksza korekte na rynkach lub co gorszego besse dobrych fundamentow spolek wszystko spada i nie ma to nic wspólnego z rozumem a na giełdzie jest najwazniejsza zasada straty ucinac a zyskom pozwolic rosnac ,
Widzę kolego, ze sytuacja spedza Ci sen z powiek;-)
Radzę się wyluzowac, poczekać i sprzedac za minimum 5zł. Jak możesz trochę poczekać to sprzedasz za 7zł.
widze kolego ze jestes swiezy na rynku ja juz sprzedałem w okolicach 3,85 swój pakiet za stary wyga jestem zeby tracic prawie 30% skoro moge odkupic sporo taniej , juz ja widziałem takich co mieli zyski nie zrealizowali a potem kilka lat odrabiali straty to giełda i nie wazne jest ze spólka ma fundamenty itd dlatego teraz wole szybkie dt niz otwarcie z luka minus 5% to dobre do kupna a nie sprzedazy ,osobiscie spodziewam sie wiekszej korekty na rynkach ale moge sie mylic to giełda
to o czym dyskutujemy skoro mozesz sprzedac w pakiecie to cena rynkowa ciebie nie interesuje a nas tzw drobnych własnie tylko to interesuje zreszta skoro mozesz sprzedac w pakiecie to i sobie dodrukujesz np po 1,5 skoro jestes insiderem ale watpie tacy tutaj nie pisza
jak narazie zadziałało wsparcie w olicach 3,15,-3 jak tego nie wybroni to dalej bedzie okolice 2,5 bo jak narazie po tylu czarnych swiecach z okolic 4zł nie widac odbicia a tylko podciagniecie dt jak i na innch spólka teraz czekamy na rozpoczecie w us ale tak naprawde nawet jak unich bedzie zielen to u nas w poniedziałek zdecyduje krym
dziekuje zawsze sie przyda a ja tak gram od 2004 jezeli spólka jest w trendzie wzrostowym to długa jezeli jest inna sytuacja to odwrotnie zalezy od sytuacji oczywiscie nie na wszystkich tam gdzie jest płynnosc a jak bedzie to nie ja decyduje tylko rynek i trzeba sie do tego dostosowac ,
Dnia 2014-03-07 o godz. 19:20 ~zz napisał(a): > opór pokonalismy na wysokich obrotach teraz na małych zjechalismy ,co sadzicie o dalszym kursie bo sam z soba pisze moze jakis insider sie wypowie na forum wzorem innych spólek , fundamenty sa ,perespektywy dzisiaj sie spodziewałem ze bedzie lepiej ale cóz było duzo szukajacych szybkich zysków i uciekali ,w poniedziałek powinno byc powyzej 4zł , zobaczymy
Sep.01 -- Apple Inc. has asked suppliers to build at least 75 million 5G iPhones for later this year, roughly in line with last year’s launch, in a sign that demand for the company’s most important product is holding up in the midst of the global pandemic and recession. Mark Gurman got the scoop and reports on "Bloomberg Technology."