• I jak tam? Autor: ~wig20 [83.23.72.*]
    Majciochy pełne? ;-)
  • Re: I jak tam? Autor: ~pikas [62.182.145.*]
    no ja się mocno wku....m!
  • Re: I jak tam? Autor: ~zarobas [95.49.75.*]
    A co sprzedałeś?,Nie trzymają ciśnienia i wywalili przed weekendem. Nie ładnie tak się z kogoś śmiać, można się śmiać, ale co najwyżej to do kogoś.
    Chyba , że coś nowego wiesz? To może się podzielisz.
    Szkoda tylko, że tak szybko nie będzie rosło jak spada.
    Jak to Pawlak gadał, ten z filmu, ruskie wprawione raz dwa skończą. Nie będzie to trwało w nieskończoność, 16 marca referendum i po sprawie, do kwietnia wróci do normy. To do końca roku jeszcze się zarobi.
  • Re: I jak tam? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    a ja kilka dni temu zmienilem niemaly pakiet duona na pakiet indygo i jestem na tym w CHOLERE do przodu,,,, tak do przodu ze kusi mnie pocisnac jeszcze duonem :-[

DUON wez sie ogarnij chlopie bo ostatnio mnie,,,, no coz,,,, zawodzisz :-P !!!

gdybym cie nie kochal to juz bym cie nie mial :-p

ale szczerze to wszystkie inne spolki ktore mam i obserwuje zachowuja sie o niebo ladniej od listopada niz duon,,,, kurde!
  • Re: I jak tam? Autor: ~optymista [95.40.91.*]
    jak mi psychiatra mówił że jestem czubek optymista to trzeba było się słuchać fachowca a tak patrzę się w lustro i co widzę pełen idiota to prawda teraz już wiem że optymiści stale mają spuszczony łeb do ziemi a pesymiści są stale uśmiechnięci jest to może przekorne ale prawdziwe
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.