sprzedalem 1 kilo kupione ze średnią 3 i dokupiłem więcej za mniej ,piszę tylko dlatego żeby jakiś " medrzec " nie pisał,że Matyjas wywala,he,he,trzymaja kurs za mordę jak chcą,ukryte kupno i sprzedaż,teraz mam średnią po 4 i czekam cierpliwie na 6 zł :):)
tutaj" sternik " tadeusz słynny rządzi ,nie my,moi zdaniem podciągną kurs i to nieźle ,ryzyko zawsze jest "_"))")ale i zarobek ładny też może byc,wczoraj na widłach ,też "ktoś "brał do oporu po 4,80 :):)
po południu powinniśmy wrócić na mocno zieloną stronę, a że wskażniki muszą się schłodzić po 5 dniach mocnych wzrostów to normaalne i musi pobujać ; popatrzcie na arkusz sprzedaży jaki krótki i dzurawy - tu w 2 minuty mogą być górne widły, a matyjas napewno nie odda tanio, bo na pmi zanim wywalił to z 30 gr zrobił max 3,9 zł to jest 1300% , a minimum było ok 10 gr to jest wzrost 3900%
to właśnie wczoraj "optym" jakis ciołek widziałem na watku, tłumaczył ,że ktos sie wysypuje :):):):)a na 4,80 sobie ktoś zbierał i zbiera nadal z rynku,tutaj się odpał szykuje moim zdaniem niezły :):):)
Autor: ~qq [79.139.109.*], 2014-03-10 15:37
i co optym ? widzisz jak się wywala akcje...dalej jestes optym ?
a to moja odpowiedź :
Autor: ~optym [77.91.45.*], 2014-03-11 08:55
qq , - odpowiem ci merytorycznie - tak , dalej jestem optym, a ty stronniczo z uporem maniaka nie widzisz tego, że jest od kilku dni - codziennie ładny wzrost przy rosnących obrotach, bo :
wczoraj +21,1% obroty 11346 szt
7 marca +19,4% obroty 7715 szt
6 marca +21,4% obroty 3751 szt
i co to ma być wywalanie ? jeśli masz takie pojęcie o giełdzie i tak potrafisz analizować ruchy kursów akcji to współczuję i nie pisz głupot, bo się ośmieszasz ; a jestem ciekaw ile dzisiaj przyrośniemy czy też +20% - bo taka jest średnia z ostatnich dni; a reasumując dla mnie to jest kumulacja akcji
chłopina chce nagonić i jeszcze tanio kupić ; a może dał się wyleszczyć w dołku ok 2 zł, a jak matyjas następnego dnia kupił 194570 szt to zaczęło mocno rosnąć i nie może odkupić
Dnia 2014-03-11 o godz. 11:38 ~optym napisał(a):
> po południu powinniśmy wrócić na mocno zieloną stronę, a że
> wskażniki muszą się schłodzić po 5 dniach mocnych wzrostów
> to normaalne i musi pobujać ; popatrzcie na arkusz
> sprzedaży jaki krótki i dzurawy - tu w 2 minuty mogą być
> górne widły, a matyjas napewno nie odda tanio, bo na pmi
> zanim wywalił to z 30 gr zrobił max 3,9 zł to jest 1300% ,
> a minimum było ok 10 gr to jest wzrost 3900%
nie ździwiłbym się jakby jakiś nowy biznes wymyślił :):)pozdrawiam akcjonariuszy,a teraz straszą ,że aż miło :):):)
po 15 jak te pół kilo jeszcze będzie leżało to bym wziął,kazdy czyta nasze posty :):):)teraz straszą moim zdaniem ,albo ktoś kółeczko chce zrobić??? !!!
albo pokaz siły,tutaj tylko sternik :):):)jak wróci z lunchu to albo coś zrobi albo sie pokisimy,zwalić kurs też może :):)ogólnie i tak do góry i tak ,co by się dzisiaj nie działo :):)