Ze mną już końcówka, zostało mi (chyba) ok 20k do kupna żeby się nie ujawniać.........Już wiem, że na żonę nie mogę kupować (liczy się łączna ilość akcji)
a do "czytać i myśleć" (lub podobnie), nigdy nie naganiałem, pisałem ewentualnie, że wierzę w s-kę, za to TY starasz się zniechęcić na maxa nie podając żadnych konkretów
Dnia 2014-03-07 o godz. 15:52 ~Czytać i myśleć napisał(a):
> i co ty z tym towarem poczniesz będziesz się bujał nie
> wiadomo ile czasu albo oddasz ze stratą
Wiadomo, że inwestuję po to aby zarobić. To są moje "wolne pieniądze", ja ich niepotrzebuję do życia, a w związku z tym nie spieszy mi się ze sprzedazą. I teraz na AERalbo zarobię i to nieźle, albo dostanę po łapkach. Takie życie
Od jakiegoś czasu zastanawia mnie jedna rzecz ,czy Ci młodzi ludzie są w stanie unieść ,taka odpowiedzialność, czy to nie przypadkiem następni hochsztaplerzy ktorzy chcą wyciulać malutkich akcjonariusz i unijne dotacje ......Czasy sprzyjają temu drugiemu ale nigdy nie mów nigdy ufam ludziom także POWODZENIA ...................mam nadzieje że Maro66 to nie JzG ,,,,,bo jak na każdej normalnej spółce przydałby się jeden który przetrze szlaki i pokaże że można ,,,,,,,, hmm chyba nie do końca przekonują mnie szemrane interesy spółki ale ...............niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie +1
Dnia 2014-03-08 o godz. 17:13 ~kwiatu33 napisał(a):
> Od jakiegoś czasu zastanawia mnie jedna rzecz ,czy Ci
> młodzi ludzie są w stanie unieść ,taka odpowiedzialność,
> czy to nie przypadkiem następni hochsztaplerzy ktorzy chcą
> wyciulać malutkich akcjonariusz i unijne dotacje
> ......Czasy sprzyjają temu drugiemu ale nigdy nie mów nigdy
> ufam ludziom także POWODZENIA ...................mam
> nadzieje że Maro66 to nie JzG ,,,,,bo jak na każdej
> normalnej spółce przydałby się jeden który przetrze szlaki
> i pokaże że można ,,,,,,,, hmm chyba nie do końca
> przekonują mnie szemrane interesy spółki ale
> ...............niech każdy sam odpowie sobie na to pytanie
> +1
Nie jestem JzG, nie znam go.Nie jestem też niestety żadnym "wielkim graczem ", jestem skromnym "urzędasem " z prowincji.........
Aer wyceniany przy 30 groszach na 2,7 miliona ma akcji Indaty która niedługo zmieni parkiet NC na główny warte około 6 milionów poza innymi aktywami a Wy tu przezywacie że spadnie , ze koleś się ugotował niby jak ja rozumiem kurs 3 zł i wycena 27 milionów można by rzec drogo bo akcje (w przypadku spieniężenia tych akcji to przy wycenie 27 milionów mając 6 milionów w gotówce i resztę aktywów byliby na tle rynku i tka nie dorodzy ) popatrzcie na zdłużenie niektórych spółek także więcej luzu
Obaj mają racje
faktem jest, ze spółka skrajnie niedowartościowana
ale faktem tez jest, że nie może być zaufania do spółki po takich numerach jakie miała na początku czyli Araby + wałkarz Kolia
Zatem jest tanio jak barszcz - pytanie kiedy ktoś to zauważy i zacznie kupować bez obawy, że kolejny wał czai się na horyzoncie i czy do tego czasu Maro nie zwątpi jak wielu innych...
Jedna rzecz cieszy najbardziej, że Pajacek już jest bliżej "pa" niż kiedykolwiek wcześniej :)
ja dokupię za kolejne grosze