Powiem Wam tylko tak gruby skupił akcje po cenie ok.20 gr podbił Wam je do 30-33gr i wysypał się a leszcze kupiły bo myślały że pójdzie jeszcze wyżej.Niestety teraz dramat o oddaja ze stratą.
ale od 15 do 23 groni to myślisz że ile tego było ,a powyżej to już za małe widełki ,jeszcze koło 2-3 tygodnie zabawy potem już zapomnij o tych poziomach...........
Ja jestem gruby (fizycznie oczywiście) i kupowałem po 17, 19, ........30 i 31gr. i nic nie sprzedałem a czekam. Czy dobrze, wierzę, że tak a jak będzie czas pokaze.
POnawiam pytanko czy kupując na żone z jej rachunku (wspolnota) liczą akcje nam się rzaem czy osobno do przekroczenia 5%??
nowy inwestor na pokładzie da przykład dla innych ff sie zmniejszy ...........ludzie uwierza że warto tutaj zainwestować .............hmmm a sprzedac zawsze można ,żadnych blokad nie ma
na przełomie II i III kwartału na główny przeniesie się Indata i pod to wydarzenie na akcjach AER będzie petarda szum medialny zrobi swoje a widać , że na Inadacie trzymajakurs mimo słąbych obrotów nei pzowolą na spadki przed przenosinami