widzicie ze warto miec jaja a nie byc lalusiem co sprzedal wczoraj po 39-40 gr a wielu z was tak zrobilo. Wielu z was nie dotrzyma do 0,80-1 zł jak juz przyjda infa.
Tak Kajojku Ukraina nie nic a nic wspólnego z dependem ani 600 spółkami które wczoraj na głównym i newconnect zniżkowały a dziś odbijają. Zapytam jeszcze ile masz lat?
nie ma to znaczenia ile mam lat. Wazne to co mam w glowie i napewno jest to lepszy material niz w twojej glowie. Bo widac to co napisales przed chwila swiadczy o slabym materiale genetycznym
Kajojku, kończąc temat i oceniając twój wpis niestety słoma Ci z butów wystaje... Myślę że masz nie więcej niż 22 lata dostałeś kieszonkowe od starych i kupując w przedziale 40-50 stałeś się poważnym Ynwestorem. Jak w piątek zaczęło spadać(i w gaciach miałeś mokro) tych co sprzedawali nazwałeś durniami, tylko że ci durnie sprzedająć w okolicy 46 gr i odkupując poniżej 40 gr zwiększali pakiet i śmiali się z twoich wypocin na temat Ukrainy(dla mnie kompromitacja). Nawet średnio inteligentny człowiek, ( Ty się do nich nie zaliczasz) wiedział że będzie można odkupić takiej niż na zamknięciu w piątek. Ale Ty o tych mechanizmach dowiesz się dopiero za kilka lat.
boze boze boze co za balwan. Skad wy sie bierzecie. A wlasnie gdzie jest balwan sniegowy? a co ty myslisz ze co ja robilem wczoraj? dobieralem od posranych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dokupilem ladny pakiet po 40-41 gr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ci co ich nazywasz myslacymi co niby sprzedalei za 46- a ilu ich bylo? moze dwoch lub trzech!!!!!!!!!!!!!a reszta lalusiow wywalala na biegi bo UKRAINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to bylo pewne ze dzien-dwa i sie wyjasni!!!!!!!!!!!!!ale nie....lepiej wywalic po 39-40 gr!!!!!!!!!!!!!!!!! ale dzieki debilom dobralem akcje perly i sprzedam takiemu balwanowi np za 89 gr!!!!!!!!!!!!!!