Łajzo wytłumacz nam proszę o co ci chodzi, chcesz nam pomóc w inwestowaniu , doradzić ...czy tylko piszesz żeby pisac bo masz problem, jakiś kompleks? Odpisz merytorycznie i z sensem
nie tyle co pomóc bo każdy sam powinien przemyśleć zanim coś kupi, takie mam zdanie o tej spółce i niektórych z forum, muszę mieć takie zdanie jak znachor, Martin, Tomuś? oni są śmieszni, kurs lata w tą i z powrotem, ludzie zarabiają na kółkach a oni o strategiach dwa lata pitolą na forum a po ich wpisach nie jeden na górce się udławił, bo jak zwykle potem był spadek, ta złotówka czy dwa złote już rok temu mogły być, sam sobie odpowiedz czemu nie ma, któregoś razu 4,5 co go tak nie lubicie wkleił wam "obiecanki" sprzed dwóch lat, w momencie podania w postaci komunikatu "obiecanek" w zeszłym roku, były prawie identyczne, śmiech mnie ogarnął wtedy, to tak jakby wszystko zaczęli robić od nowa, nie chce mi się szukać tego bo bym wkleił jeszcze raz, czekajcie na swoje info, ja poczekam na lepszą cenę
Przeczytaj to łajzo dwa lata temu nie było zadnych obiecanke a to ze pracuja nad kredytem to ludzie z forum widzieli co chcieli. mieli do zrealizowania 24 punkty i to robili przez dwa lata został i jeden ! ostatni jeden punkt ! nie plec ty głupot bo jezeli tamci marzyciele o których piszesz sa ciemnogrodem skajnie zapatrzonym w swoje wizje to Ty jestes taki sam tylko w druga strone !
ja nigdy nie marzyłem nie wypowiadałem sie nie miałem tych akcji , kupiłem wczoraj i dobrałem dzisiaj a oserwowwałem prawe cały 2013 rok i tez smiaesza mnie postacie typy bartus tomus i inne, niech marza onanizuja sie myslac o swoich wizjach ale kolego to juz jest ten moment , z chwile moze byc za pozno !
Dzięki za info. już wiem na 100% żeby nigdy nie otwierac twoich post. Takich jak ty powinni usuwać na stałe z forum. Nie odpowiadaj juz nie musisz Łajzo
Łajza-spojrzałem w Google ,by zobaczyć znaczenie twojego NICKU
Łajza - to człowiek brudny,zaniedbany,czasem niedołęga,niezdara,niedorajda,ciamajda,gapa,ofiara losu..
Łajza-czy Ty umiesz czytać i rozumieć moje posty ?Podałem znaczenia Twojego NICKU a Ty piszesz o jakiś ludziach bezdomnych !!!!!!Mam dla Ciebie jedną radę-zacznij myśleć !!!!!!
nie muszę rozumieć twoich postów bo są dla mnie nie istotne, po co mi podałeś znaczenie tego? sam sobie mogłem to zrobić, sam pomyśl zanim coś napiszesz
Pisałeś kiedyś, .że Twoje wybujałe ego to następstwo wykonywanego zawodu. Czy jesteś Emerytem Wojska Polskiego? Na dodatek oficerem? To by wszystko tłumaczyło.
w brew pozorom stać mnie na wiele, żeby podarować tysiaka biedocie czego wielu z was nie doświadczyło pewnie, Martin nie musisz oświecać innych swoim goglowaniem, chyba że masz swoich kompanów forumowych za debili:D
używam słów których znaczenie jest dla mnie zrozumiałe, nie przemyślałeś tego a jako nauczyciel powinieneś być dobrym psychologiem, chyba że jesteś pan od wf-u taki typowy z PRL-u, kompan ty i ja? nigdy
MODERATOR-Tej treści wpis usunąłeś już trzeci raz ,a po dwóch usunięciach nie ma nawet daty i godziny wpisu,Jest to z dniem dzisiejszym czwarty wpis- dot ceny 50 groszy,która będzie ceną wyjściowa do max, zasięgu kursu -licząc od dnia zakończenia procedur.
Chyba cena 50 groszy KOGOŚ bardzo boli i stara się do ostatecznego terminu skupować akcje jak najtaniej,-oczywiście metodą
spekulacji ,by nie windować znacznie kursu.
Graniczna-marcowa data się zbliza,stąd taka już nerwowośc na spółce.
Czytając moje posty ,wcześniej pisałeś ,że nie wiesz-czy masz się śmiać czy płakać
Dlatego nie chcę Ciebie wprawiać ani w stan śmiechu ,ani w stan płaczu-monitoruj informacje GPW.-