• WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~xsxsxs [83.18.218.*]
    Widać że na spółkach ukraińskich zaczyna się ruch do góry. Czy warto już wchodzić??????
    Już większej przeceny nie powinno być. W końcu "wojna" albo rewolucja napędza koniukturę czyli lada chwila powinniśmy mieć solidne wzrosty
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~Dex [77.252.125.*]
    Hehehe ale mnie rozbawiłeś tą opinią :) Dobre, naprawdę dobre :)
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: janus13 [89.67.128.*]
    Premier Ukrainy po rozmowie z premierem Rosji: Najgorsze mamy za sobą
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: janus13 [89.67.128.*]
    http://www.wprost.pl/ar/438346/Jaceniuk-Najpowazniejszy-kryzys-z-Rosja-zakonczony/
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~wojtek [31.174.75.*]
    ,,ja bym ruskim nie wierzył ,patrz--putin obmyślił już wszystko oglądając olimpiadę w soczi,,przebiegły lis,,jak jaceniuk może mówic ,że najgorsze mają za sobą,,krym zajęty,bazy wojskowe ,lotnisko ,może ślepych i głuchych udają,,,tak jak ludzie u nas ,jak kogoś leją to nik nic nie widzi,,strach ich zjada,,tak jak całą tą bezradną unię a putin siedzi w fotelu i się śmieje z całego świata,..,.
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: nickkk [178.42.254.*]
    putin broni ostatnie przyczółki Swiata przed korporacjami, przed gangsterka która kupuje za fałszywe (wydrukowane) pieniadze, za bezcen fimry które budowali nasi potomkowie przez dziesiatki lat !!!
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~Reptilianin [83.8.118.*]
    Dnia 2014-03-03 o godz. 16:44 nickkk napisał(a):
    > putin broni ostatnie przyczółki Swiata przed korporacjami,
    > przed gangsterka która kupuje za fałszywe (wydrukowane)
    > pieniadze, za bezcen fimry które budowali nasi potomkowie
    > przez dziesiatki lat !!!
    chyba chodziło ci o przodków!
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~Xsxsxs [31.1.147.*]
    Kupować akcje jak krew się leje i tak dziś było. Wydaje mi się że jutro będzie odwrót od spadków bo już dziś było widać że ktoś delikatnie zbeierał papiery. Zresztą wiecznie spadać nie będzie. Jak jutro ruszy to kupujemy i znów dotknięty 0,9 PLN a być może przebijemy ten poziom w niedalekiej przyszłości.
  • Re: WIG Ukraina się podnosi????? Autor: ~alik [2.216.69.*]
    Ty jesteś taki głupi od urodzenia czy ktoś ci za to płaci? Jutro dokona się los Krymu co da względnom stabilizacje, jeśli odbędzie się to bezboleśnie. Jeśli nie bezboleśnie i "europa" nic nie zrobi dając putinowi tym samym zielone światło na wschodniej ukrainie - przepadnie Donieck, westa i wasze pieniądze. Tak zgadza sie od dzisiaj mówię wasze bo już nie moje, przynajmniej na razie. Może to i cyniczne ale prawdziwe.
    Aha, jeśli rozpęta się "ruchawka" choćby tylko na Krymie to będzie powtórka z dzisiaj czyli minus 5% na szerokim więc radzę śledzić doniesienia prasowe.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.