• DEPEND-Apel Autor: ~Martin EWP [46.113.221.*]
    Zwracam się z apelem do rozsądnych akcjonariuszy o wstrzymanie wyprzedaży akcji poniżej 0,40 groszy..Audyt został zatwierdzony,na dniach czekamy na komunikat w temacie realizacji pkt.3-4Spekuła psychologicznie wykorzystując aktualna sytuację zbiera bardzo tanie akcje z rynku-bardziej psychologicznego wydarzenia nie mogła wykorzytac.Nadal trzymać swoje akcje lub wykorzystać zaistniałą sytuocje do dalszych zakupów i zwiększać portfel akcji.Wywieraniem presji na wyprzedaz jest wzrastanie wolumenu po prawej stronie-innej metody już nie można zastosować,zwłaszcza dla mało wytrawnych graczy.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~łajza meneli [37.109.155.*]
    przeczytałeś to co napisałeś? jesteś mistrz a zarazem baran
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~as [46.186.1.*]
    łajzie i menelowi 4.5 dziękujemy > sanwil i minox na was czeka i matki w slamsach.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~MartinEWP. [46.113.221.*]
    Umówny się tak-pierwsze słówo jest dla mnie ,drugie słowo przeznaczam dla Ciebie.Jakoś tą Twoją wypowiedz należy rozdzielić na dwa człony,zwłaszcza że jest ono adekwatne do Twojego nicku.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~mm [83.6.36.*]
    Znowu się banda obkupi po 0,40 - a potem znowu kiszenie, rzygam już tą spółką ale mojego papiera nie zobaczą sqrwysyny :)
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~Tomek [91.212.223.*]
    Dnia 2014-03-03 o godz. 14:26 ~Martin EWP napisał(a):
    > Zwracam się z apelem do rozsądnych akcjonariuszy o
    > wstrzymanie wyprzedaży akcji poniżej 0,40 groszy..Audyt
    > został zatwierdzony,na dniach czekamy na komunikat w
    > temacie realizacji pkt.3-4Spekuła psychologicznie
    > wykorzystując aktualna sytuację zbiera bardzo tanie akcje z
    > rynku-bardziej psychologicznego wydarzenia nie mogła
    > wykorzytac.Nadal trzymać swoje akcje lub wykorzystać
    > zaistniałą sytuocje do dalszych zakupów i zwiększać portfel
    > akcji.Wywieraniem presji na wyprzedaz jest wzrastanie
    > wolumenu po prawej stronie-innej metody już nie można
    > zastosować,zwłaszcza dla mało wytrawnych graczy.

Martin skad masz info?
    po 0,40? 0,30 albo 0,20 jak kacap otworzy ogień do ukraińca a jakiś Martin o audytach pitoli, ale tu ciemnota siedzi, myślą że giełda to gra planszowa
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~Martin EWP. [46.113.221.*]
    Na tym Forum moja wiarygodność jest uznana przez większość czytających moje informacje.
  • piszesz głupoty - właśnie bardzo dobrze, że sprzedają Autor: ~NAGANIACZ [212.191.74.*]
    co miesiąc akcje są głębiej pochowane
    wydawało się, że już tylko silne ręce maja papier
    a tu powiedziano sprawdzam i nadal się wysypały akcje
    a silne ręce zbierają

im większe obroty tym lepiej
    przecież ci co kupili będą chcieli je sprzedać więc będzie grane do góry
    zobaczycie niebawem
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~Jaś [46.186.69.*]
    Czekam w ukryciu na 0,39 ...ktoś da na klatę :)
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~znachor [89.77.46.*]
    Martin masz racje ale wydarzenia , ktore sie obecnie dzieja sa uzaleznione od dzialan Putina. Wszystkie scenariusze sa mozliwe. Jak pisalem wczesniej nic tak ruskich nie zaboli jak dzisiejsza sesja - stracili juz 55 mld usd i 10 dodatkowo rzucili dla ratowania rubelka. Trzeba przeczekac ,bo sytuacja jest bardzo dynamiczna. Ja tez mam pewne korzystne ale nie potwierdzone jeszcze informacje dotyczace Dependa. Na razie jakies arcypaniki nie ma. Wywalaja nazwijmy to sredniacy + ulica. Przy krachu mielibysmy juz z jakies 1.5-2 mln akcji w obrocie. Boli oczywiscie ale to szybko sie moze zmienic. Dzisiaj niczym naczynia polaczone cierpimy jak inni. W perspektywie najblizszej przyszlosci jestem dobrej mysli.
    Nie wiem czy maksyma Warrena Buffeta w tej sytuacji jest odpowiednia ale...kupuj gdy krew sie leje.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    Proponuję napisać zwarcie maile do Putina, aby wycofał wojska z Krymu, ponieważ wiele trucheł na NewConnect w Polsce bez tego nie odbije !!
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~nwa [178.182.75.*]
    ludzie, co kryzys na ukrainie ma wspolnego z Dependem?

jesli akcje bylyby w silnych rekach to spadloby moze pare % a jesli przez to co sie dzieje obecnie nie widzicie ze ostatnie zakupy robila spekula pod kolejny komunikat i dlatego teraz wywala bo nie wie co sie bedzie dzialo na gieldzie to wam wspolczuje.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~4,5% [82.139.164.*]
    takim się nie współczuje, takich się goli z kasy :))
    as już dawno ogolony.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~mm [83.6.36.*]
    Dnia 2014-03-03 o godz. 14:59 ~nwa napisał(a):
    > ludzie, co kryzys na ukrainie ma wspolnego z Dependem?
    > jesli akcje bylyby w silnych rekach to spadloby moze pare %
    > a jesli przez to co sie dzieje obecnie nie widzicie ze
    > ostatnie zakupy robila spekula pod kolejny komunikat i
    > dlatego teraz wywala bo nie wie co sie bedzie dzialo na
    > gieldzie to wam wspolczuje.

Nwa a co kryzys na Ukrainie ma wspólnego z:

- Colianem
    - Mit
    - CIA
    - CdProjektem
    - Vistulą
    - Gino Rossim
    - OpenNetem
    - Resbudem
    ...wymieniać dalej?
    kupię po 0,25 i sprzedam po 0,50 a wy dalej czekacie na zeta, potem pęknie rura od wody na Duchnickiej i zaleje ważne dokumenty kredytowe, znowu zwała na 0,30 i kółko do 0,60 a wy czekacie na złotówkę i tak do emerytury iiichachachaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja zarabiam, wy patrzycie
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~celtic [178.181.87.*]
    Gdyby tu byla spekula kurs po 80 gr bysmy mieli. Kup lajzo po 25 gr ale do tego czasu zamknij morde.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~nwa [178.182.75.*]
    mm
    a tyle, że tam inwestują fundusze gdzie przy takiej panice skracaja pozycje a na Dependzie siedzi ulica w tym spekula, ktora czekala na komunikat.

• Re: DEPEND-Apel Autor: ~xyz [109.243.44.*]
    zarabiaj człowieku,zarabiaj - po to jest giełda.
    Napisz też jak czasami stracisz ,bo chyba zawsze nie zarabiasz.
    Powtarzam się :jakie to ma znaczenie 26/36 czy56gr
    dla mnie ma znaczenie, celtic pocałuj mnie w pompkę
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~xyz [109.243.44.*]
    a, jak zobaczysz zamknięcie na 47gr to zarobisz ??
    Spekuła nadal prowokuje do wyprzedaży akcji poniżej 40 groszy-kto jest SŁABEGO charakteru ulegnie.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~ok [83.168.109.*]
    Powoli odbijamy, może obronimy 0,42 a juz niedługo info.
    ładniej by brzmiało: kto ma mózg na dzień dzisiejszy nie kupi tego gniota, bo będzie taniej
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~ok [83.168.109.*]
    nie długo kolego znowu zobaczysz 0,50
  • wolumen prawie pół mln akcji - ładnie Autor: ~NAGANIACZ [212.191.74.*]
    się chłopaki 'ponauśredniali'
    będą sypać po 0,50 zł
    ale kto to kupi ?
  • ale by było zamieszanie na forum jakby Depend Autor: ~NAGANIACZ [212.191.74.*]
    ale by było zamieszanie na forum jakby Depend
    rzeczywiście dostał jakiś kredyt
    chociaż w kryptowalucie od Chińczyków czy może na Islandii
    akcje hulałyby po kilka złotych
  • Re: wolumen prawie pół mln akcji - ładnie Autor: ~Martin EWP. [46.113.221.*]
    Tutaj poważna rozgrywka będzie na wiele wyższym poziomie-dzisiaj jest jeszcze trudno oszacować max. zasięg kursu.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~mm [82.145.220.*]
    Martin masz jakieś newsy, oczywiście ogólnodostępne? Czemu im się tyle schodzi z tym przeglądem?
    Martin max w kielonko z niu jorku ma njusy z Duchnickiej, pisał żebyś ratował kurs kupując, patrz post nr.1
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~as [46.186.1.*]
    do 4:00 trynkiewicz i 4.5 mają opuścić więzienie w radomiu !!!
    Taka procedura weryfikacji dokumentacji jest ścisle określona terminowo i podlega akceptacji wielu grenium bankowym-stąd wynika czasochłonnośc przekazania ostatecznego komunikatu giełdowego
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Miałeś Martin długą przerwę w pisaniu ale jak już napisałeś to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Apel o nie sprzedawanie akcji. Nie ośmieszaj się. Napisz jeszcze list do Putina, żeby wycofał wojska z Krymu. Gwarantowany taki sam efekt.
    bałwan śniegowy-po pierwsze-proponuję Tobie zmienić już nick-idzie wiosna j z bałwana śniegowego zostanie tylko brudna kałuża wody,a latem tylko ślad po kałuży.Po drugie-apel skierowany jest do r o z s ą d n y c h graczy giełdowych,którzy na bieżąco monitorują spółkę-błaznów.wyśmiewaczy,kolarzy i małolatów ten apel oczywiście nie dotyczy.Zresztą-kazdy jest panem swojego kapitału Apel jest tylko sygnałem,by nie podejmowac decyzji pod wpływem psychiki tłumu, pod wpływem negatywnych emocji by zastanowić się nad wirtualną stratą-zyskiem,by mieć świadomośc ,że na dnju dzisiejszym nie kończą się notowania tego waloru na giełdzie.Tylko tyle i aż tyle.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.186.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~Do Martina [194.153.119.*]
    Martin, pamiętam jak jechałeś do depie jak był w okolicach 40 gr pisałeś że to za wysoka cena na tego gniota. jak kupiłeś w okolicach 30 gr dep już był cacy z super perspektywami. Mam pytanie czy teraz papier jest nadal cacy, mimo twojego "prześmiesznego apelu do myślących" spada poniżej 40 gr?
    Ile razy mam wyjasniac-notowany był na poziomach 50 groszy i powyżej przy ropoczęciu właściwej procedury.-stąd moje uwagi Po drugie-zwracałem uwagę na stosowana przez spółke terminologię-dostał upomnienie.Po mocnej korekcje do 28 groszy wraz z postępem procedowania wzrastał kurs akcji.Wtedy zaangażowałem się kapitałówo kupując akcje tej spółki.
    Aneks do apelu-przeczytajmy dokładnie informację Dependa z dnia 7 lutego godz.9.28
    Pkt.2-Umowa Przeniesiena Własności z o s t a ł a już podpisana-trwa weryfikacja tego typu instrumentu
    Pkt.3-Zastosowane zostaną kryteria zgodne z protokołem prawnym wprowadzonym poprzez d o k o n a n e już uzgodnienia.
    Pkt.4-Cel-finalne otwarcie rachunku kredytowego.
    Pkt,5-Wraz ze środkami kredytowymi przesłane zostaną oryginały p o d p i s a n y c h już umów CFA.
    \PO OTRZYMANIU RAPORTÓW-INFORMACJA BĘDZIE PUBLIKOWANA W FORMIE RAPORTU BIEŻĄCEO
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~marregnidy [85.238.222.*]
    widze ze jak rzez na Dpeku i nie tylko jak wiadomo to :D najwieksze gnidy bardzo aktywne na watku... lajza jebnieta, 4.5 gowna, nie ujmowany poprzednio balwan ale coz mozgu balwany nie maja... brak tylko aldusia ale on czeka w ukryciu na 32gr ;)
    "Killer" come on... nie da sie tego czytac...

jedyne zagrozenie ro Ruskie... balwany powyzej i tak bez kasy
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~as [46.186.4.*]
    j.w.
  • Re: DEPEND-Apel Autor: ~bałwan śniegowy [89.67.245.*]
    Wielce szanowny inwestorze marregnidy. Prosta i bardzo stara reguła giełdowa mówi, że jeżeli na rynku są poważne zagrożenia, a te jak sam zauważyłeś - Ruskie - istnieją, lepiej mieć pieniądze a nie akcje. Po co trzymać akcje jak z bardzo dużym prawdopodobieństwem cena będzie spadać i odkupi się taniej. (Chyba, że dla idei i dobra pozostałych inwestorów). Oczywiście, jeżeli ktoś posiada 200 000 sztuk Dependa, mógłby mieć problem, ale już przy
    100 000 wyjście przed weekendem i odkupienie w tym tygodniu sporo taniej jest realne. Myślę, że wytłumaczyłem Ci moje podejście. Twoje obelgi pod moim adresem są nieuzasadnione. A Ty jak widać, ciężko znosisz huśtawkę kursu, nic dziwnego, i jesteś bardzo wulgarny. Nieładnie.
    ANEKS do APELU- post z dnia- --03.03.2014-GODZ,19,43.-ODPOWIADA NA WSZYSTKIE ZAPYTANIA STAWIANE TUTAJ NA FORUM.
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.