Pisałem kilka dni temu, że na wykresie dziennym powstaje garbik pro spadkowy. Kto go wówczas nie widział, to może teraz został przekonany :)
Najwyraźniej część myślących pozbywała się akcji.
Dnia 2014-03-03 o godz. 13:11 ~4,5% napisał(a):
> Pisałem kilka dni temu, że na wykresie dziennym powstaje
> garbik pro spadkowy. Kto go wówczas nie widział, to może
> teraz został przekonany :)
Najwyraźniej część myślących
> pozbywała się akcji.
tak tak...kurs idzie w dol przez garbik hahaahahah. Ales ty jest dowcipny
jak Tomeczek patrzysz w ekran i gadasz do siebie że mogłeś mieć 25k zarobku a tu cofka i z kwitem siedzisz a było słuchać łajzy to byś sobie kupił więcej:D nie martw się jeszcze spadnie i ja wtedy kupię ten bezcenny papier giganta nieruchomości, zanim statki Adolfa Putina odpłyną taki gniot będzie musiał zejść do godziwej promocji
Dnia 2014-03-03 o godz. 13:41 ~łajza meneli napisał(a):
> jak Tomeczek patrzysz w ekran i gadasz do siebie że mogłeś
> mieć 25k zarobku a tu cofka i z kwitem siedzisz a było
> słuchać łajzy to byś sobie kupił więcej:D nie martw się
> jeszcze spadnie i ja wtedy kupię ten bezcenny papier
> giganta nieruchomości, zanim statki Adolfa Putina odpłyną
> taki gniot będzie musiał zejść do godziwej promocji
ciebie sluchac? hahahaahahh.....najwiekszy docip na GPW hahaah. Ty i 4,5 ii jeszcze Aldek..i boss to najwiekszy kabaret na forum Depka
kabaret? nie żartuj, przecież to co Ci napisałem to prawda, miałbyś zarobek i odkupiłbyś więcej i wtedy możesz się cieszyć a tak codziennie na czerwono teraz, ja obecnie żadnego papiera nie mam i czekam z zakupami do końca tygodnia, chyba że się coś zmieni, ale jak zaczną strjelać to nie zdążysz sprzedać
co co ? od kogo ? z całym szacunkiem do wszystkich kibiców a;e jagielonia to powinna rozwiazac sekcje kibicowania , skradzione wszystkie flagi i dostaja łomot od 50 chłopa a było ich 800 !!!!!!!!!! jest to jedyna w polsce ekipa która nie ma umnie zadnego szacunku !