Jeśli chcecie uratować własny kapitał , to nie wystawiajcie akcji na sprzedaż. Trzeba poczekać kilka dni. Sytuacja na Ukrainie ustabilizuje się i znowu bogaci zarobią, a biedny jak był tak zostanie biednym. To tylko wskazówka, każdy zrobi jak zechce, ale już kilka razy w przeszłości wykorzystywano sytuację konfliktu zbrojnego do zbicia kursu akcji w celu zebrania ich na niższych poziomach.
Pozdrawiam
,,taka prawda,,,znajomi mają większość w ukraińskich spółkach,,teraz się miotają,,doradziłem przetrzymać i nie sprzedawać,,,,a to też dlatego bo nauczony jestem przykładem wybuchu wojny w Iraku,,na zamieszaniu tylko fundusze korzystają,psychologia i efekt domina i spółka leci w gmnieniu oka a fundy odbierają za darmochę nasze akcje,.,, to tak jak z zimą stulecia,,,najpierw jest szok i niedowierzanie ,,później przychodzi spokój i życie wraca do normy w najczarniejszym scenariuszu krym odetną od ukrainy i na tym się skończy,,pisać można wiele ,czas pokaże co tu będzie,,,pozdrawiam starą gwardię
półwysep krymski zawsze rządził się swoimi prawami
na chwile obecną nikt nie strzela wojna psychologiczna i testowanie co kto może.....
jeśli Rosja przekroczy zachodnią część Ukrainy, albo ruszy z półwyspu krymskiego w górę może być naprawdę gorąco...
i to nie chodzi mi tylko o akcje Westy niestety ;(
,.,.im chodzi o krym a nie dnietropietrowsk,,,,pewnie ,że może się rozlać dalej ta wojna ,która wisi na włosku,,unia powinna działać a nie p,,,,,,przyć ,że są zaniepokojeni i się ,,solidaryzują z ukraincami,,nato ma duże możliwości ,wysłać wojsko i pokazac potęgę a wszyscy cicho siedzą i debatują,,ruscy co chcą to zagarniają czas to ukrucić,,,i to wyraźnie,,ameryka też tylko grozi palcem,,baranów z siebie robią ,,
Putin jest nieobliczalny, ale również do pewnego stopnia.
Również nowe władze Ukrainy, na szczęście trzymają nerwy na wodzy, znając przykład Gruzji.
Atak na Ukrainę nie jest tak samo prosty, jak "wjazd" na Kaukaz.
To jednak nie tylko przysłowiowi "bracia", do których nie strzela się już tak łatwo, jak do Czeczeńców, nawet Ruskim.
Społeczeństwo nawet tak stłamszone jak rosyjskie, nie wybaczyło by mu ataku na wschód Ukrainy.
Wielu ludzi ma tam krewnych, a car zdaje sobie sprawę, że wjazd do Charkowa czy Donbasu nie byłby podobny jak na Krymie i nie odbył się bez żadnej reakcji Ukraińców.
Jeżeli sowietski beton będzie tak głupi, że na to się zdecyduje, to odbije się to czkawką nie tylko na Ukrainie, ale na giełdach całego świata.
ja tnę jutro straty i głupie gadanie nie sprzedawać i przetrzymać to nic jak tylko tracić
można przecież odkupić niżej jak się uspokoi , ale każdy decyduje za siebie
Gonwo a nie sie ustawiasz, bo za cienki w uszach jestes, a co do akcji to sprzedawac, najlepiej niech bedzie po 1gr, za wszystkim stoi usa ale I tak nic nie da sie wam wytlumaczyc, przeciez w telewizji mowia...
Nie sprzedałem i zobacz jak na tym wyszedłem...
To nie jest przytyk do Ciebie *reg...bo moglem wcisnąć enter sprzedaj...no nic...a jak myslicie, co będzie jutro? dalej spadamy? Sprzeczne informacje ze świata, dezinformacja groźby, konflikty...prawdziwa wojna nerwów.