• Akcje MSX Autor: ~and [89.229.185.*]
    W dniu 1 luty 2013r. Mewa S.A. dokonała za pośrednictwem Domu Maklerskiego IDM S.A. z siedzibą w Krakowie zakupu 3.700.000 ( słownie: trzy miliony siedemset tysięcy) akcji serii emisji V Mostostal Export S.A. .
    Jednocześnie w dniu 1 luty 2013r. podpisane zostało porozumienie kompensacyjne pomiędzy Mewa S.A. a Finader S.A. z siedzibą w Wałbrzychu. Na mocy niniejszego porozumienia strony dokonały potrącenia wzajemnych wierzytelności na kwotę 1.293.509,30 zł ( słownie: jeden milion dwieście dziewięćdziesiąt trzy tysiące pięćset dziewięć złotych trzydzieści groszy).
    Powyższa transakcja rozliczyła z jednej strony pożyczkę udzieloną przez Mewa S.A. do Finader S.A. z drugiej zaś strony dokonana została częściowa spłata za akcje Mostostal Export S.A.
    Po dokonaniu powyższych transakcji do zapłaty za akcje Mostostal Export S.A. do firmy Finader S.A. pozostała kwota 556.490,70zł ( słownie: pięćset pięćdziesiąt sześć tysięcy czterysta dziewięćdziesiąt złotych siedemdziesiąt groszy).
    W dniu 11 września Mewa S.A. dokonała za pośrednictwem biura maklerskiego Dom Maklerski TRIGON S.A. zakupu 9.000.000 (słownie: dziewięć milionów) akcji imiennych Spółki Mostostal Export S.A. .

Czy Mewa dalej posiada akcje MSX o których w w/w tekście pisze w raporcie za IV kwartał?
  • Re: Akcje MSX Autor: ~xxx [91.60.203.*]
    Fajne ,fajne prawda jest taka że tutaj to nawet Einstein by z głupiał od tylu zagadek matematyczno - technicznych życia by Mu zabrakło taka to machina ta nie bywała Mewa Sa ,wiem że nic nie wiem . głowa mnie boli o tych informacji giełdowy ranek informacji szum z radiem na uszach- nie już starczy koniec weekend
  • Re: Akcje MSX Autor: ~MONA [46.148.171.*]
    @and - ciekawe spostrzeżenie,poszukajmy czy były dalsze informacje!
    Dobrze okey pioseneczka na weekend do przemyślenia,,, Boli mnie głowa i nie mogę spać ,
    chociaż dokoła wszyscy już posnęli ,
    nie mogę leżeć a nie mogę wstać,
    mija ostatnia nocka w mojej celi.

Tylko noc, noc, noc, płoną światła ramp
    nocny reflektor teren przeczesuje,
    owo światło to jak ja dobrze znam,
    nigdy nie gaśnie ktoś zawsze obserwuje.
    Nie wiem czy wierzę jej czy nie wierzę ,
    wierzę jej czy nie wierzę.
    miłego wekenda
    sprzedane ,problem znik
  • Re: Akcje MSX Autor: ~and [89.229.185.*]
    a można prosić o linka do tej informacji o sprzedaniu?
  • Re: Akcje MSX Autor: ~xxx [84.131.107.*]
    że co -weekend -sorry mam wolne ,przepraszam nie rozumiem ,Einstein nie rozumiał a Ja mam zrozumieć , przepraszam ,giełdowy ranek informacji szum ,z analizy wychodzi MSX i już up and down -zapytaj mądrzejszych ,choć dziś to raczej nie możliwe ,powiem tak Ja wiem że Nic nie wiem
  • Re: Akcje MSX Autor: ~MONA [46.148.171.*]
    Einstein dobrze rozumiał i wręcz prosił -"nie wykorzystujcie moje odkrycia-ja wiem,że popełniłem błąd!
  • Re: Akcje MSX Autor: ~xxx [84.131.107.*]
    apropo to moje konto osobiste--- czy sprzedałem ? nie ma strategii - nie ma ,gdzieś tam koparki działają ale nikt nie wie gdzie ?
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.