...ktoś te akcje z reki do reki odbierał, wszystkiego ulica nie wyzbierała...było ewidentnie widać zmieniający się wolumen przy tym samym zleceniu... poczekamy na następny komunikat kto przejmował ...
...obserwowałem sesje, prawa strona szybko schodziła wartości zleceń były niższe niż w tym samym czasie wolumen obrotu...zresztą w sumie to niczego nie można wykluczyć... a czy on zarobił na tych akcjach?
Obejmował po cenie 38gr za akcje z ostatniej emisji. 2 mln papiera ożenił "Piotrowi Świdzińskiemu" w pakiecie po 41 gr oraz pozostałe 200k w jednej transakcji na rynku...
Ucieczka to będzie drobnych i o to tu chodzi .
Ni estety my drobni chociaż mam ponad 100k ale zaliczam się do drobnych nie możemy pobawić się z drobnieszymi a góra za wszelką cene chce pokazać ze nie warto tu siedzieć i tracić czasu lepiej sprzedać , każdy ma rozum i wie co robić .
Pozdrawiam wytrwałych i dokupujących po taniości
Dnia 2014-02-28 o godz. 23:47 ~moses napisał(a):
> totalna ewakuacja insiderów - mówi wam to coś?
na jakiej podstawie to twierdzisz po obrotach 3 sesji i inne przesłanki bądź informacje z pierwszej ręki....niejaki Rymaszewski ze swoim podmiotem posiada akcje w innych spólkach a dlaczego sprzedawał...czy sytuacja finansowa jest tak zła..kolejne umowy z Hiszpanami etc.
Ludzie trzymajcie mnie, na giełdzie nie jestem od wczoraj, przez tydzień przemieliło się ponad 2,3 mln papiera co nie obniżyło znacząco kursu jakby mogło się spodziewać, przecież jak do tej pory - tutaj 100k powodowało spadek o 15, 20 procent a co dopiero taka ilość jak ostatnio, ktoś tu sobie robi niezłe gierki na wzbudzenie strachu...