• mewa upadła?? Autor: piti-29 [192.162.95.*]
    prawda?
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~mietek [94.240.51.*]
    Prawda!!!
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~bre [176.111.133.*]
    źródło infa??!!!
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~Bauerle [83.31.57.*]
    nie znalazłem żadnych info na ten temat na gpw info, jezeli to zarcik to zartownisie będa mieli kłopoty

• Re: mewa upadła?? Autor: ~win [159.205.39.*]
    ja tez żadnych info nie znalazłem, ktoś chciał może po 15 gr zebrać.
    może znowu się komuś pomyliło z MEW SA.
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~jaza [77.254.174.*]
    Taką informację podało dwóch ( lub jeden pod dwoma nickami ) na forum Oneta. Info padło zaraz przed dogrywką i myślę że miało duży wpływ na zachowanie się inwestorów. Mam też nadzieję że jeżeli to była brudna zagrywka to zajmie się tym KNF. Ja też przeszukałem wszystkie serwisy i nic nie znalazłem. Tu macie link do tego wpisu .
    http://gielda.onet.pl/mewa,18648,101,0,6115,profile-spolka
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~win [159.205.39.*]
    dokładnie ten wpis jest powodem zamieszania.
    najpierw niby na stronie mewy info o likwidacji, a później jakaś konferencja o której nikt nic nie wie.
    Mostostal dziś wybił z info o Elektrimie w akcjonariacie i ktoś się wystraszył że już w poniedziałek nie kupi tanio.
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~Andrzej [37.209.140.*]
    Niech to posłuży za komentarz :

Pytanie do Radia Erewań:
    - Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają darmo mercedesy?
    - Tak, to prawda, z tym że nie w Moskwie a w Leningradzie, nie na Placu
    Czerwonym,tylko na Newskim Prospekcie,nie mercedesy tylko rowery i nie rozdają
    Tylko kradną.
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~jaza [77.254.174.*]
    Zobaczymy w poniedziałek czy wszyscy wystraszeni dzisiaj na dogrywce będą się cieszyć ze sprzedaży czy szukać sprawcę fałszywego info :)
  • Re: mewa upadła?? Autor: ~xxx [91.60.203.*]
    Leszcz dlaczego Ja jestem leszcz tez sprzedałem a tak wierzyłem szkoda że się nie uczyłem zapewne teraz bym siedział w biurze i miał dwie sekretarki i jakieś tam koleżanki a tak kryzys wieku średniego i tak się oszukać a Mama mówiła Synu nie ufaj nikomu i nie wychodz z Domu ,no cóż tak mam i już ale porażka może uda się odkupić ,Mewa to nie taka sobie Mewa to MEGA MEWA , Królowa Mewa -dodaj do ulubionych , normalnie- nie normalnie ,ciekaw jestem kto ma racje ? czy to co pisałem miało jakikolwiek sens gdy to wszystko takie zagadkowe tajemnicze za 5 minut podobno info pozdrawiam Zarząd ,
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,06 2016-06-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.