Taką informację podało dwóch ( lub jeden pod dwoma nickami ) na forum Oneta. Info padło zaraz przed dogrywką i myślę że miało duży wpływ na zachowanie się inwestorów. Mam też nadzieję że jeżeli to była brudna zagrywka to zajmie się tym KNF. Ja też przeszukałem wszystkie serwisy i nic nie znalazłem. Tu macie link do tego wpisu .
http://gielda.onet.pl/mewa,18648,101,0,6115,profile-spolka
dokładnie ten wpis jest powodem zamieszania.
najpierw niby na stronie mewy info o likwidacji, a później jakaś konferencja o której nikt nic nie wie.
Mostostal dziś wybił z info o Elektrimie w akcjonariacie i ktoś się wystraszył że już w poniedziałek nie kupi tanio.
Pytanie do Radia Erewań:
- Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają darmo mercedesy?
- Tak, to prawda, z tym że nie w Moskwie a w Leningradzie, nie na Placu
Czerwonym,tylko na Newskim Prospekcie,nie mercedesy tylko rowery i nie rozdają
Tylko kradną.
Leszcz dlaczego Ja jestem leszcz tez sprzedałem a tak wierzyłem szkoda że się nie uczyłem zapewne teraz bym siedział w biurze i miał dwie sekretarki i jakieś tam koleżanki a tak kryzys wieku średniego i tak się oszukać a Mama mówiła Synu nie ufaj nikomu i nie wychodz z Domu ,no cóż tak mam i już ale porażka może uda się odkupić ,Mewa to nie taka sobie Mewa to MEGA MEWA , Królowa Mewa -dodaj do ulubionych , normalnie- nie normalnie ,ciekaw jestem kto ma racje ? czy to co pisałem miało jakikolwiek sens gdy to wszystko takie zagadkowe tajemnicze za 5 minut podobno info pozdrawiam Zarząd ,