• 14-15 luty Autor: ~mm [78.30.97.*]
    To było prawie 2 tyg temu. Gdzie ten update?
  • Re: 14-15 luty Autor: ~paproch [83.29.20.*]
    o co ci chodzi?
  • Re: 14-15 luty Autor: ~mm [78.30.97.*]
    "Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 07 lutego 2014 r. otrzymaliśmy wiadomość z Prometheus Capital Group potwierdzającą, że w nadchodzącym tygodniu tj. 10-14 luty 2014 r. Bank of America przystępuje do realizacji punktów 3 i 4 wspomnianego harmonogramu. "

Jednak 10-14 - mój błąd, ale gdybanie nadal aktualne ;)
  • Re: 14-15 luty Autor: ~Karol [94.251.135.*]
    oj przecierz bylo wiadome ze na info poczekamy...moze w tym tygodniu co bedzie nadejdzie.
  • Re: 14-15 luty Autor: ~paproch [83.29.20.*]
    "Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 07 lutego 2014 r. otrzymaliśmy wiadomość z Prometheus Capital Group potwierdzającą, że w nadchodzącym tygodniu tj. 10-14 luty 2014 r. Bank of America PRZYSTEPUJE do realizacji punktów 3 i 4 wspomnianego harmonogramu. "

Mówi się, że czytanie ze zrozumieniem to coraz większy problem polskiego społeczeństwa. I chyba rzeczywiscie tak jest.
    BoA przystępuje do raalizacji, nie że zrealizuje. W tym komunikacie nie ma słowa o tym że pomiędzy 10 a 14 lutego punkty 3 i 4 miały zostac zrealizowane.
  • Przyczepiliście się do tego infa jak muchy do smoły. Autor: ~Ktoś [93.105.60.*]
    Przyczepiliście się do tego infa jak muchy do smoły. Niby po co nam jakieś info. Ważne jest że wykres jest w trendzie wzrostowym.

ja np nie chce aby było to info bo jeszcze można tanio kupić akcje.

Odwalcie się od tego infa. najlepiej aby żadnego infa nie było.

a co do dzisiejszej sesji, spadek był ale także i powrót. Wykres jest ładny przejrzysty i czytelny.
  • Re: 14-15 luty Autor: ~mm [78.30.84.*]
    Ja się przyczepiłem bo ja tutaj nie gram, mam już swój pakiet od półtora roku i czekam i czekam i czekam i czekam. Wszedłem długoterminowo na rok, a tu mija półtora i koniec jest tuż tuż, więc to porównywalne do długo nie osiąganego orgazmu. Chciałbym żeby już nadszedł bo osiwieję
  • Re: 14-15 luty Autor: ~Nwa [213.158.217.*]
    Mm

Dobre porównanie:)))

Ale wiesz jak orgazm jest powstrzymywany to wiesz co sie dzieje jak w końcu bedzie:))

Niezłego czubka z ogromnym doświadczeniem 5 letnim, ktory patrzy na kreski spółki Dep macie na pokładzie o nicku ktoś tak ze jak on pisze ze bedzie 90 gr niedługo to bedzie :)
    Tylko ile to jest to nie i długo?

Miłego weekendu
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.