"Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 07 lutego 2014 r. otrzymaliśmy wiadomość z Prometheus Capital Group potwierdzającą, że w nadchodzącym tygodniu tj. 10-14 luty 2014 r. Bank of America przystępuje do realizacji punktów 3 i 4 wspomnianego harmonogramu. "
Jednak 10-14 - mój błąd, ale gdybanie nadal aktualne ;)
"Zarząd Depend SA informuje iż w dniu 07 lutego 2014 r. otrzymaliśmy wiadomość z Prometheus Capital Group potwierdzającą, że w nadchodzącym tygodniu tj. 10-14 luty 2014 r. Bank of America PRZYSTEPUJE do realizacji punktów 3 i 4 wspomnianego harmonogramu. "
Mówi się, że czytanie ze zrozumieniem to coraz większy problem polskiego społeczeństwa. I chyba rzeczywiscie tak jest.
BoA przystępuje do raalizacji, nie że zrealizuje. W tym komunikacie nie ma słowa o tym że pomiędzy 10 a 14 lutego punkty 3 i 4 miały zostac zrealizowane.
Ja się przyczepiłem bo ja tutaj nie gram, mam już swój pakiet od półtora roku i czekam i czekam i czekam i czekam. Wszedłem długoterminowo na rok, a tu mija półtora i koniec jest tuż tuż, więc to porównywalne do długo nie osiąganego orgazmu. Chciałbym żeby już nadszedł bo osiwieję
Ale wiesz jak orgazm jest powstrzymywany to wiesz co sie dzieje jak w końcu bedzie:))
Niezłego czubka z ogromnym doświadczeniem 5 letnim, ktory patrzy na kreski spółki Dep macie na pokładzie o nicku ktoś tak ze jak on pisze ze bedzie 90 gr niedługo to bedzie :)
Tylko ile to jest to nie i długo?