to jest kwartał dla goodyeara, ale może byc niespodzianka. w marcu przebijemy opór 105zł.
produkcja opon będzie wzrastać bo Ukraina wypaliła wszystkie swoje opony. niedługo zanosi się ze na Białorusi i Rosji dojdzie do palenia opon na skale masową. czuje zapach wzrostów haha na koniec lipca 2014r akcję Dębicy powinno kosztowac 160zł
super wyniki, na stałe zyski co roku Dębicy będą powyżej 100mil.zł. 5zł dywidenda w tym roku minimum będzie i do tego wzrost produkcji opon.
czuje zapach mocnych wzrostów haha
pisałem zeby nie oglądać rosyjskiej TV bo mozna miec tak samo wyprany mózg jak berkut czy ludzie mieszkający na wschodzie Ukrainy haha. to dotyczy się Toma czy Słonce Karpat oni niczym od nich się nie różnią haha
niepodzielony zysk z lat ubiegłych wynosi na dzień dzisiejszy 316 mil.zł + 114mil. zł za rok 2013 = 430mil.zł na dywidendę= na jedną akcje dywidenda na dzień dzisiejszy wynosi 31zł
przychody Dębicy poprawią się juz od tego kwartału 2014r. i będą rosły cały czas wraz z zyskami około 140milzł za 2014 r
160zł za jedną akcje Dębicy będziemy mieli do konca lipca jak w banku.
czuje mocny zapach wzrostów ja to mam węch haha
haha zliczyliśmy drugie dno i teraz powinno byc mocne wybicie do góry , ale to będzie zależeć od Ukrainy jak szybko to nastąpi.
nadal czuje zapach mocnych wzrostów haha
13 bm wynika za I kwartał jakie sa wasze sugestie
propozycja dywidendy zgodnie z oczekiwaniem ale bez naruszenia kapitalu rezerwowego.
Jeszcze tylko 8 % kapitalu dokupia w ramach transakcji z OFE lub TFI , zrobia przumusowy wykup a nastepnie juz sobie wyplaca dywidende z funduszu rezerwowego.
sam bym tak zrobił .... Mniejszosciowi akcjonariusze co wy na to.pozdr