słaby z ciebie jasnowidz..ontatnio na novavisie pisalismy o opennecie i mowiles ze tam ruchu nie ma i sie kasa kisi...wejdziesz jak cos ruszy...a teraz przegapiles okazje i naganiasz na spadki aby cos przytulic...patrzac na obroty to sa slabe i raczej paru leszczy sie wysypalo oraz ktos zbil kurs w celu dokupienia...a chetnych malo do oddawania jak widac...tutaj duzo ludzi siedzi od bardzo dawna..nie oddali jak bylo zle nie oddadza jak jest super a perspektywa jeszcze lepsza...o tym swiadczy chociazby to ze aby kupic akcje kurs trzeba podbic nie zadko o pare %
o jakiej wy korekcie gadacie...tutaj korekta byla od listopada a teraz nawenie zdazylo odbic a wy juz widzicie 1zl...teraz trwa skup od naiwnych...kupuja ci co nie wierzyli i nie sluchali...staraja sie jak moga aby wyskubac pare akcji taniej...w ostatnich 3 sesjach 10% ff...i mowie tu do wszystkich naganiaczy co wieszcza spadki...akcji jest coraz mniej wiec kupujcie darmozjady a nie wygadujecie brednie...ja tu jestem 1,5 roku znam ta spolke a wy od paru godzin...takiego zainteresowania jak teraz nie bylo juz dawnoi
Naganiacze wiedzą nikt kupując lub sprzedając akcje nie kieruje się ich wpisami .Poprostu niektórym odpowiada np,40% zysku i sprzedaje.Dlaczego wszyscy mają ryzykować dalej.Ja trzymam bo mam nadzieję na 4-5 pln.Jutro może być 1,50 a równie dobrze może być 2,50.
ja nie piszę ze to zła spółka i ze nie warto jej miec-spółka dobra i da zarobic ale korekta lekka musiala nastąpic bo nic nie rosnie wiecznie( nawet dług publiczny:))
pozdr
ryzykant z ciebie:),to może jeszcze spaść bo pretekst jest znakomity:) TAK SAMO JAK NA NOV -tam jak i tutaj NIEWYKORZYSTUJĄ PIĘKNEJ SZANSY NA WIELKIE ZYSKI CYMBAŁY:))!