sam nie wierzysz w to co piszesz, wiesz co sa warte rekomendacje. Lotos byl kiedys wyceniony na 0 zlotych. Pomysl! Tu chodzi i wystraszenie akcjonariuszy i o nic wiecej. Powiedzialbym Ci cos, ale boje sie, ze mnie zablokuja.
Z uwagą obserwój notowania. Cały czas sypią i to zdrowo. Wczoraj podpieli się pod ukraińskie kopalnie zrobili widły dla naiwnych i cały czas sypali a dziś to już klasyka.
caly obrot na NWR to 7900 akcji. Z tego ktos sprzedal 10 razy po 100 sztuk aby zbic cene akcji.Bylo tylko 15 wszystkich transakcji. minus 4 procent nigdy nie bylo. Jest w tej chwili tylko minus pol procenta. Wczoraj wiecej osob kupilo niz sprzedalo NWR. Ma tu rachunek wiec widze wszysko na zywo.
tak, tak wiesz co znacza rekomendacje...jak ktos chce kupic akcje tanio to wydaje b. Niska rekomenacje. Pamietam jak na Lotos wydano rekomenacje- wartosc 0 Pln. Obecnie kosztuje ponad 40 pln. Uwaga na naganiaczy.
na zywo akcje NWR na lekkim miusie pol procenta. Volumen to tylko 7990 akcji, 19 trnsakcji, w tym 13 sprzedazy po 100 szuk akcji aby zbic cene. Ostania transakcja byla o 10:54:15 - 100 szuk tylko ponownie sprzedane. To jedna z 13 transakcji sprzedazy po 100 akcji
Oj tam na atomatach nie graliscie, trzeba bylo sprzedac po 1.79, jak w pradze leci a u nas sie trzyma a o 16.30 odkupic po 1.6 jak atomat bedzie rownal kurs po takim spadku rano podbicie bedzie na 1.70-1.75 i zarobek drugie cedc sie przypomina tam sie gralo za nim padlo tam tez programem grali
nie martw sie "bankrut", mysl raczej o sobie. Ja dzisiaj powiekszylem stan akcjii do 60 tysiecy. Mam czas, poczekam i zobaczymy kto bedzie smial sie ostatni:)
jak zwykle pisesz to co ci slina na jezyk przyniesie. Sledze na gieldzie w Londynie ilosc akcji kupionych i sprzedanych od paru dni i kupionych akcji jest wiecej niz sprzedanych. \W zwiazku z tym nie obraz sie jak napisze"nie pozdrawiam"
Za wysoki wolumen. Rosło przy dużych obrotach, spada przy małych, zwykła korekta po odbiciu. Panikarze oddają, później kupią przy 3zł. Prawdopodobnie jesteśmy przy zmianie trendu.
W Londynie mam platny (Barclays), bo ma akcje NWR na londynskiej gieldzie jak i na polskiej (supermakler PKOBP) a do czeskiej gieldy mam link na zywo.
W tej chwili---LONDYN plus 3.7%, a Praga-plus 2.7%