• czemu nikt nie sypie Autor: ~likaon [5.60.51.*]
    na co wy tu liczycie???
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~andrzej [83.4.100.*]
    wlasnie, ostatnia szansa pozbyc sie dziada i zachowc choc troszke kapitalu, jutro juz tak wysokiej ceny nie dostaniecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~no tak [46.215.80.*]
    a ten co wziął przed chwilą 75 koła to chyba jakiś wariat??!!

po 1-2gr można brać dla sportu ale po 5....ja pierdzielę......
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~benny_bannassi [194.110.116.*]
    Pewmie sprzeda po 0,10pln w piątek:)Myślę że dopiero początek jazdy na psw:)
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~no tak [46.215.80.*]
    10?

jak tu się 3-4 utrzyma to będzie chyba CUD!
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~faith232 [31.175.36.*]
    Pieją już ci co po 0,03 wywalili i galoty im popękały
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~włoczykij [31.2.60.*]
    to co?

jutro początek na 4============>>>>końcówka na 3

a w piątek 3=============>>>>>>>2 lub 1???

i to nie jest śmieszne....

• poczatek 5 potem sześć ;):)zakończenie na 7 :):) Autor: ~ja widzę inaczej [31.175.134.*]
    piątek 10 groszy ,zobacz po ile bylo brane przed zawieszeniem ;):)nikt jakoś jak pieją niektórzy w panice nie sprzedaje,wygląda mi to na delikatne zbieranie przed odpałem ,ci spanikowani już oddali ,zresztą sami zobaczycie
  • Re: poczatek 5 potem sześć ;):)zakończenie na 7 :):) Autor: ~ja widzę inaczej [31.175.134.*]
    a jeszcze dobre info o podpisaniu umowy i lecimy na połnoc,czy nie widzicie ,że krawcom zależy na spółce? a zresztą napieli ,naujadali i co? teraz żałują ,że sprzedali tak tanio .hie,hie,hie
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~włoczykij [31.2.60.*]
    nie ma mowy o tym!

w zeszłym roku po zawieszce w lipcu co było??

nawet 22 gr...a potem???

teraz będzie tak samo!

dziś było spokojnie a jutro się zacznie sypanie do 1 gr!

trzeba zauważyć,że w raporcie stoi jasno:spółka nie prowadzi żadnej działalności!

to 1 gr to i tak za wysoko!

poczytać polecam co na stockwatch.pl o tym pisali...

• Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~to znalazłem [31.175.134.*]

Początkowo firma zajmowała się hurtową sprzedażą węgla i budową niezależnej sieci sprzedaży detalicznej. W 2006 roku spółka zajmowała się dodatkowo transportem samochodowym w ruchu krajowym i międzynarodowym. W 2007 roku rozszerzyła swoją działalność o sprzedaż pojazdów użytkowych, spedycję międzynarodową i krajową oraz inwestycje w nieruchomości. Ponadto spółka inwestuje w dynamicznie rozwijające się przedsiębiorstwa z branż nowych mediów, usług, transportu i handlu. Działalność inwestycyjna to główne założenie strategii rozwoju. Ponadto spółka chce rozwijać swój dział sprzedaży. Spółka jest również zaangażowana w projekt secondstreet.pl. W najbliższym czasie ma zostać przeprowadzona nowa emisją, która obejmie jeden z kontrahentów z Rosji.

krs web
    PCA 0,04 zł (-20,00%)
    PSWCAPITA - kurs z dnia 26-02-2014 17:00
  • Re: czemu nikt nie sypie Autor: ~i to [31.175.134.*]
    Przychody uzyskane ze sprzedaży wzmiankowanego pakietu akcji mają posłużyć do ustabilizowania sytuacji
    finansowej Emitenta oraz kontynuowania działalności inwestycyjnej. W ocenie Zarządu Emitenta zawarcie
    powyższej transakcji na korzystnych warunkach stwarza szanse dalszego dynamicznego rozwoju Spółki.
    Jednakże są to cele na rok 2014
    z dzisiejszego raportu:)
  • od 4 groszy było zbieranie ,nie wywalanie na potęgę ,wiec nie świruj Autor: ~najlepsze jest to [31.175.134.*]
    W okresie czwartego kwartału Emitent nie podejmował szczególnych aktywności w obszarze wprowadzenia
    rozwiązań innowacyjnych, prowadząc jednakże wstępna analizę wybranych potencjalnych projektów
    inwestycyjnych o takim charakterze. Szczegółowe informacje dotyczące powyższych akwizycji pozostają na
    obecnym etapie poufne. ZAWSZE COŚ WYMYSLĄ:):) i tym optymistycznym akcentem kończę ,zaraz mi pojada,że to już było i takie tam,sprawdza się narazie jedno-jak wszyscy ujadają,że zjazd to przeważnie jest dokładnie odwrotnie :)pąpeczka musi być,tak sądzę
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.