• AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~mastif [109.232.26.*]
    Niebawem atak na 1 zł. Przypominam o niedawnym kontrakcie z JWC na ponad 8 mln zł.
    Spółka poza tym idealna do przejęcia.
    Radzę dobierać.
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~mastif [109.232.26.*]
    Pięknie zaniżają. Idę o zakład że jeszcze dziś tu będzie min. +10%
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~Rafi [83.30.33.*]
    Przeanalizowałem dzisiaj spółkę AEDES i zgadzam sie z tobą kolego. Moim zdaniem poziomy poniżej 65gr to juz zapomnienie... Spółka mocno sie rozwija, na ich stronce internetowej można zobaczyc jak działa firma, dodatkowo znalazłem też że mają duże zapotrzebowanie na nowych pracowników a to swiadczy tylko o jednym... a i no wykresik też rysuje sie nam bardzo ładny.
    W poniedziałek jak sie uda dobrac poniżej 70gr to bede zadowolony i mysle nim sie zobaczycie bedzie tu grubo ponad 1zł.
    Nie namawiam ale ale radze sie przyglądc. Pozdro Rafi
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~Rafi [83.30.33.*]
    Dodatkowo polecam dla początkujących wspaniały blog którym często sie posługuje w poszukiwaniu NOWYCH PEREŁEK.

http://gpwinwestycje.blogspot.de/

Również tam znalazłem wpisy o spółce Aedes, na którą przyznam zwróciłem szczególną uwage.

• Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~streetbass [193.200.47.*]
    mastif a jak tam oppenet,perla ktora miala leciec juz przynajmniej 2 tyg.temu?:)
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~Rafi [83.30.19.*]
    Czasem spółka może byc idealna a popytu brak... Poprostu każdy sie boi o swoje pieniądze, nawet jeśli spółka jest dobra to nikt nie chce zamrażac swoich pieniędzy na nie wiadomo jak długo i czeka aż cos większego zaczyna sie dziac . Nikt nie wie kiedy spóła wybije, tutaj również widze dobre perspektywy a co do kursu to każdy chyba widzi. Możemy sie jeszcze troszke pokisic w tych przedziałach cenowych i minie rok zanim wskoczy powyżej złotówki, natomiast do sypania akcjami powodów nie widze więc spasc raczej nie powinno. Pozdrawiam i życze cierpliwosci
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~Kelt9 [87.204.198.*]
    55mln czy jak najbardziej 5,5 mln jest w zasięgu - dopiero wtedy będzie oscylować wokół wartości księgowej, a tak to mamy fajną liczbę.. 6 na 9 znaczy się 0,69 C/WK

LICZBA ZAREJESTROWANYCH AKCJI 5 651 430
    WARTOŚĆ RYNKOWA (mln zł) 3,67
    WARTOŚĆ KSIEGOWA (mln zł) 5,29
    WSKAŹNIK CENA / WARTOŚĆ KSIEGOWA 0,69
    WSKAŹNIK CENA / ZYSK 7,5
    STOPA DYWIDENDY (%) 3,1
    * żródło: Notoria Serwis

teraz mam takiego kota co mi przynosi dzień wcześniej gazetę do domu
    jak by nie mógł tej z wynikami lotto przynieść ;-)

z poniedziałkowego papierowego wydania parkietu (str.3)

Z ciepłej zimy najbardziej cieszy się branża budowlana

Rynek > Ostre mrozy i duże śniegi przed rokiem wielu spółkom zepsuły wyniki. Niska baza sprawi, że lektura raportów za I Q 2014r. może się okazać miłym zaskoczeniem.

W tym roku mamy wyjątkowo łagodną zimę. Zapytaliśmy ekspertów które spółki na tym korzystają, a które tracą . W tej pierwszej grupie najczęściej wymienia się reprezentantów branży budowlanej.
    - Dodatkowo wielu z nich poprawiło portfele zleceń w stosunku do ubiegłego roku (...)
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~Marcin [91.0.204.*]
    Cos ostatnimi czasy zaczyna sie znów dziac. Jak już dobrałem mały pakiecik
  • Re: AEDES - radzę dobierać - jest okazja Autor: ~mastif [109.232.26.*]
    Mówię wam brać i nie spać bo prześpicie jak kurs będzie ponad 1 zł.
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2017-10-12 15:00:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.