SMA20 juz zaczyna isc do gory,,, jeszcze chwila i wracamy do trendu wzrostowego po korekcie ,,,,, INDYGO juz tez nie powinno nas ciagnac w dol, ani Balticinv, na Balticu wymieniaja akcje duzymi pakietami, nie chca juz zeby spadlo nizej.
Indygo sie pieknei dzis odbilo od 1,5
to bedzie dobry rok dla LZMO, indygo i Balticu,,,, oraz dla DUONa ;)
co, krakałeś od 6 zł. z groszami że to spadnie
fakt spada tylko gdzie to się zatrzyma,
oby nie na 3.15/50 zł.
bo to zaczyna być nie wesoło.
Sprzedałem po ok 5,50 /90 zł.
Ale należy teraz trafić właściwie z ceną .
Miałeś rację.
Miał rację Wiśnia niestety też .
baltic cos chyba konczy lezakowanie, indygo pieknie odbilo ! mysle ze teraz LZMO sie ruszy w koncu,,,, powtarzam ciagle,,, to bedzie dobry rok dla indygo lzmo baltic i duona :)))
LZMO mam juz duzo i nie dokupuje, czekam az urosnie :) no chyba ze zwala ponizej 4 zl do sprzedam troche duona lub indygo i kupie lzmo
za juz naprawde ciezko zapakowany w powyzsze spolki, nie mam juz gotowk ido zakupow w ogole, jedyne co moge to przerzucac pieniadze sprzedajac jedne akcje i kupujac inne :) tak zrobilem z indygo (oddalem troche duona i kupilem indygo po 1,44 i 1zl)
chca nasz wymeczyc i dobrze im to idzie,,,, ale kto pewien lzmo, tak jak ja :) to nie peka tylko korzysta z przeceny, bo cena LZMO jest teraz REWELACYJNA !!!
ja pozbieralem juz, teraz ewentualny dokup ale jak cos innego sprzedam,
czas mamy taki niepewny teraz przez ukraine, poniedzialkowe spadki to byla MEGA okazja na zakupy, kupilem troche indygo po 1zl tylko i sie oplacilo
na lzmo cierpliwie czekam, nic nie rosnie na zawolanie :) dobre spolki czesto lezakuja na dnie dluuugo zanim urosna do odpowiedniej co do wartosci ceny, nie spieszy mi sie.
tutaj graja na zniechecenie leszcza, by oddal akcje, tak to czytam
...to nie jest odkrycie tylko fakty obok adresu LZMO i Baltic... Reymonta 7 jest pod nr 2 drukarnia Pak...jak dobrze pamiętam w latach 70 w Lubsku była starania poniemiecka cegielnia ...