dobre prognozy a zyskow brak potem emisje i dalej wywalanka haha kto sie nabierze na zyski niech pokaza za rok 2013 rok a nie mowia co bedzie pozniej bo pozniej to moze byc tak samo upadlosc ...............jak widac juz nie maja jak wywalic akcji wyzej to podawaja jakies prognozy smieszne zobaczymy ile pokaza za poprzedni rok niech sie pochwala .........
Dokładnie, w 2012 zrobili 51 mln przychodów to co to za prognozy ????
Oj czuje że wyniki za 2013 to będzie niezły dramat dlatego sprzedają takie tanie teksty
jak to dobrze będzie za rok a już za dwa to hoho... A wywalanko w międzyczasie leci jak trzeba....
Wracam z pracy. Włączam lapka. patrze na bankierze po lewej Miraculum w czołówce 5 firm z największym wzrostem. Sobie myślę: co się dzieje? ktoś ich przejmuję? albo może bankrutuję i podbitka?
A oni wróżbę opublikowali. I pod to objawienie na najbliższe dwa lata ten sztuczny up.
Może do 15 gr. podciągną potem publikacja raportu za 2013. i wodospad.
tylko nie wiem kto tu się na to nabierze jeszcze
znaczy sie juz nie masz papiera? znaczy sie oddałes na minimach?
a teraz wyobraz sobie, ze podbitka bedzie solidna, do 20 maraca 20-30 gr, a w raporcie pokaza ładny zysk. i co ?? okaze sie ze wszystkie leszcze oddaly . .. bo myslały ze to tylko podbitka .... hahahaha
Dnia 2014-02-25 o godz. 16:38 ~xxx napisał(a):
> dobre prognozy a zyskow brak potem emisje i dalej wywalanka
> haha kto sie nabierze na zyski niech pokaza za rok 2013 rok
> a nie mowia co bedzie pozniej bo pozniej to moze byc tak
> samo upadlosc ...............jak widac juz nie maja jak
> wywalic akcji wyzej to podawaja jakies prognozy smieszne
> zobaczymy ile pokaza za poprzedni rok niech sie pochwala
> .........
MEGA CHAMSKI KOLEJNY NUMER KOLEJNEJ SPOLECZKI NA GPW. JAK MOZNA TAKIE BAJKI BEZKONSEKWENCJI PISAC? NA JAKIEJ PODSTAWIE TAKIE PROGNOZY?! TAK SAMO JAK JA PROGNOZUJE , ŻE JUTRO BĘDZIE -35st celsjusza lub,że USA uderzy na Rosję! LUDZIE, LESZCZE OPANUJCIE SIĘ!
ZEBY MIEC TAKA SPRZEDAZ I ZYSK ,TO TRZEBA MIEC CO I KOMU SPRZEDAWAC. NAJPIERW SIE PRZEJDZCIE DO OKOLICZNEJ DROGERII LUB LEPIEJ HIPERMARKETU I SPYTAJCIE ILE SPRZEDAJA MIRACULLUM . Podpowiem WAM,BO DAWNO TO SPRAWDZILEM , PISALEM TU ROK TEMU , NIC , JAKIES POJEDYNCZE SZTUKI.
TO PYTAM SKAD I NA CZYM OBROT .
ZLODZIEJSTWO W BIALY DZIEN , UBRANIE LESZCZA W SMIECIOWE AKCJE, WYPROWADZENIE BRANDU I OGLOSZENIE UPADLOSCI. KLASYKA !
Mają problemy z dostarczaniem towarów nadal, ale zmieniają szatę graficzną. Myślę że jest szansa na to że ta spółka się narodzi na nowo, ale to musi być dobra wola zarządu, a nie tylko dy...akcjonariat...pozdro