poinformowałem spółkę Depend, iż zamierzałem wraz z grupą inwestorów nabyć duży pakiet akcji, jednak po zapoznaniu się z opiniami niektórych forumowiczów jak łajza meneli, 4,5 %... Wstrzymujemy się z decyzją o zakupie. Spółka ma się zająć tą sprawą poprzez swój dział prawny.
Pozdrawiam akcjonariuszy.
Mysle, ze moga sprawdzic czy zeszyty od przyrody masz ladnie przepisany :) Jesli znajda jakiekolwiek nieprawidlowosci powiedza starszym to oni wyciagna odpowiednie konsekwencje wobec ciebie :)
panie "wielki analityku" proszę zauważyć ,że kwit /jak to często piszesz/
rośnie nieprzerwanie od 5 /słownie pięciu / tygodni .
To jest wzrost o 60%
Twoje opory na 37,garbiki na 42 mozna o kant tyłka .....
Ale produkuj się dalej - kiedys w końcu trafisz.
Dziwne to byłoby wówczas, gdyby 200 mln "cudzesów" nie robiło żadnego wrażenia na wyobraźni nagrzanych z forum bankiera. Przecież ta wyobraźnia nie zna granic i skłania do wrzucania kasy w kwit, stąd rośnie. A o zjeździe sprzed 5 tygodni z 60 do 30 groli już zapomniałeś? Aby mieć taką woźnicę nie trzeba spółki oczekującej kredytu.
A co za różnica pod co to rośnie??
Spadek z 60 na 30 ..... ślepiec widzi opór na 60 a wsparcie na 20.
Ten boczniak trwa juz drugi rok .Tyko Ty przy 20/30 zamiast kupować straszysz.I to jest Twój błąd albo zaślepienie .
Bo kupuje sie Panie" analityku" przy wsparciach,a sprzedaje przy oporach
ABC analizy technicznej i tylko tyle .../widac dla Ciebie aż tyle/
papa
Pisałem już jakiś czas temu, że kółka na spółce już się skończyły. Znaczy nie ma już jazd pod info jak to bylo do tej pory. Spółka poszła po rozum i po ostatniej kontroli knf postanowili, że nie będzie dawać zarabiać spekule. To jest ukłon w stronę akcjonariuszy długoterminowych. Widać to na przestrzeni ostatnich tygodni.... Kto nie ma ten doopa.
Obserwuję.
To nie kosztuje. A żeby nie zapomnieć o kwice, mam już co nieco akcji na rachunku.
Spekulacyjnie był jeden popis, będzie kolejny. Spoko, w ciągu dwóch lat na pewno wydarzy się tam więcej niż na Dependzie :)
1:
Minoxa wyłącznie przywołałem w jednym z wątków, aby wykazać, że wybicie kursu stało się faktem, gdy spółka poinformowała o zyskach. Kwita nigdy nie posiadałem (chociaż trochę szkoda dobrej okazji : )
2:
nadal nie zostałem aresztowany. King zacznij interweniować!
4,5
ty się nie naśmiewaj z seny9
bo twój Lech remisuje 2:2 z ostatnim Widzewem w 87 min.
sena9 juz swoje wycierpiał
nie podobało mi sie co zrobili na Legii al;e ten walkower to przesada
Kaftan poluzowali ci dzisiaj? Korzystaj, korzystaj.
Ale gość ze strzelbą nabitą obornikiem już cię namierzył - wiesz jaki koniec to oznacza dla ciebie, kocie procie?