ja codziennie prawie spędzam większą ilość czasu przed notowaniami, śmiem stwierdzić, iż lada dzień będzie ostry odpał na duonie, mam wrażenie, że po 1.68 skupili by każdą ilość akcji. Po prostu czekają jeszcze aby uzupełnić sobie woreczek :) Do wyników jescze trochę czasu, obstawiam odjazd czwartek - piątek. Pzdr zapakowanych :)
Jak dzisiaj skończą na minimum to wzrosty zaczynamy jutro, hehe, po czarnej świecy tradycyjnie jest odreagowanie. Analizuje wieczorem transakcje i mnie martwi coś innego, wzrosty mogą być i to duże tylko żebyśmy wytrzymali, a narazie to ostro przymulają
Drażni mnie to że czasami nie ma obrotów, a za chwilę spora wymiana, trochę to zaburza. Fundamenty to jedno,a kiedy pójdziemy do góry i jak wysoko to drugie, mogą jeszcze poczekać, aż zwątpią, chociaż myślę, że jutro będzie zamknięcie ok 1,72. Ja obstawiałem ok 2,30zł do wyników, ale myślałem, że te OFE-rmy się ostro wezmą od lutego, a tutaj ktoś cichaczem bo po 1,60 i 1,67-1,68zł całkiem sporo poszło, a kurs nie drgnął i to bym uważał za pozytyw.