• jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~roman [91.142.203.*]
    ile mu jeszcze zostało?? według mnie juz poniżej 150k
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~jerry [83.28.173.*]
    ojjj niestety chyba sporo więcej - ale wydaje mi się że zmądrzeje i na siłę nie będzie szedł pod prąd - po co ma puścić wszystko co ma teraz jak wie ze będzie duuuzo wyżej
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: jacek_z_grochowa [89.78.35.*]
    Jeszcze ponad dwa razy więcej i do 70 gr wyrzucę wszystko.
    Pozdr - JAcek
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.49.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~Bajo Bongo [194.168.89.*]
    Wyrzucaj,nikt za toba nie bedzie tesknil,tak jak na Runicomie wyprztykales sie do 1 zl,a ja poczekalem do 3,20-3,40,pajacus!
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~jerry [83.28.49.*]
    PAjacuś
    Jakie celne i prawdziwe!
    określiłem to bardziej brutalnie ale moderator zadziałał...

• Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~roman [91.142.203.*]
    uuuuu jacus słaby jestes nerwy puszczaja hehehehe juz wierzysz w 70 gr :) brawo

nie piernicz ze ty le masz bo teraz wywlalies ponad 150K i jak jeszcze masz 300 k to czemu cie nie widzialem ze masz powyżej 5% .....

słabo zostałeś bez papaieru kolego rzycze ci miłego sypania reszty po 65 gr
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~jerry [83.28.49.*]
    nie bądź naiwny
    niestety szwindlarzzzz i wałłłkarz ma więcej...
    raportowanie progu jest dla poważnych inwestorów, nie "otwartych" spekulantów
    przecież przerzuca między koszykami, koszyki na słupy, otwarcie pisał
    - prawem się nigdy nie przejmował, sam przyznawał, że gra wbrew ogólnie przyjętym, dobrym obyczajom i ma wszystko w d....
    wystarczy cofnąć się i poczytać
    opieszałość organów ścigania, szczególnie w tym przypadku graniczy ze standardami Afryki

ALE...

to jak z Janukowiczem i innymi po czarnej stronie mocy - przyjdzie kryska i na PAjacusia
    a tu już nikt wzrostów trwale nie powstrzyma, podobnie jak prawideł ekonomii
    no i jeszcze jedno pocieszenie....
    nie widać już chodzącego za nim motłochu adoratorów, którzy próbowali wycisnąć jakieś info dla własnej uciechy - chyba zrozumieli, że przyjmowanie roli podnóżka, szczególnie wałłłkarzom zamiast zysku gwarantuje tylko pośmiewisko
    SALUT!
    jacek niemogł mieć takie ilości jak piszę tylko chyba ze po cenie powyżej 30 gr jak arabowie sprzedawali w 2012
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~jerry [83.9.184.*]
    owszem siedzi tu od sprzedaży przez Arabów...
    z resztą jakimś cudem był zamieszany - przynajmniej tak wynikało z jego wypowiedzi forumowych (potwierdzanych ujawnianiem bardzo trudno dostępnych informacji) w nieudaną próbę przyjęcia AER, którą udaremnił zarząd decydując się na dodruk akcji...

dlaczego nikt nie chciał nawet spekulacyjnie tu wejść na chwilę przy takim free floacie?
    ze względu na ryzyko? nie!
    z uwagi, że zbyt duża liczba przejętych od Arabów i Kolii akcji wpadła w jego łapy właśnie (pewnie grupy osób, którą firmuje)
    dlatego tak irytuje mnie, że po przeszło dwóch latach jeszcze unika odpowiedzialności karnej
    ale jak już wspomniałem - na AER już wiele w stanie ugrać nie jest!
    Sprawiedliwość jest blisko, a fundamenty nie pozwolą na dalsze swobodne spekulacje...
    ale odgwizdywanie jego wyprzytykania z akcji jest przedwczesne!

profity dla tych, którzy w porę skumają, że przez tak długie sztuczne duszenie wulkan wystrzeli jeszcze silniej!
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~abc [89.66.204.*]
    No proszę, kurs miał być trzymany poniżej nominału a teraz 70 gr się pojawiło na horyzoncie :D Póki co dosyć mocny opór przed wami, zobaczymy czy dacie radę, życzę wzrostów tak czy siak.
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~mietek [62.141.220.*]
    oszust, złodziej, hazardzista i narkoman
    jacek ładny czyli wasz jacuś
    to obecnie bankrut, większość kasy przepuścił w kasynach i na dziwki
    cała prawda
  • Re: jacus dzis stracil kolejne 100k Autor: ~jerry [83.9.184.*]
    trudno mi uwierzyć, że wiecie kto to i dalej chodzi bezkarnie w wolnym czasie pomiedzy rozrywkami wypisując spekulanckie bzdety na forum
    choć z półświatka na bank

mniejsza o niego

+/- 70 gr do końca kwietnia / mój typ
    jak wy obstawiacie?

jacus zawsze pierniczyl ze ma srednia 11 gr tak jedenaście !!!! a on mial dużą ilość raz pokazał na print screenie to mogla byc tylko kupiona przy sypaniu arabów ,

teraz mowi 70 gr heheh jest teraz bez połowe akcji i myślał ze mu sie znowu uda zaniżyć kurs na zasadzie sprzedać po 26-29to co kupil kilak lat temu po 35 potem odkupic po 22-25 ale teraz mu sie nie udało....

mniejsza z tym zauważyliście jak akcji e byly odbierane profesjonalnie??? kazada porba zanize o 10% otwiera sie worek dzis bylo po 30 gr pare dni temu taki worek byl po 27 i 26 ktoś sprytnie kupuje pozbiera sobie tak do 40 i sie ujawni :)

w tedy kurs wwinduje do 65gr według mnie tam jest kluczowe i dlatego jacus napisał 70 bo wtedy on wchodzi ALL IN i tam wyprzeda reszte akcji i albo zaniży kurs i odkupi i sie pobawi przez kolejne lata albo wyjdzie z inwestycji po 3 latach na zero

[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.