ja już też jestem zapakowany, także jak najbardziej zachęcam reszte do kupowania w górę :)
spólka nalezy do nielicznych na GPW, która da mocno zarobić. kurs dwucyfrowy w przeciagu kilku tygodni to bardzo prawdopodobne zdarznie. wszyscy będą zarobieni i zadowoleni.
oczywiscie kazdy ma swoj rozum i na koniec musi podejmowac samodzielnie decyzje.
jeśli o mnie chodzi to nie jestem niczyim sługą a w szczególności polityków. Politykę traktuje z przymrużeniem oka jak większość pierdów pisanych na forum bankiera aczkolwiek są też tutaj ludzie z którymi można popisać konstruktywnie i coś się od nich dowiedzieć.
a prawda jest taka ze bedziem sie pewnie kisic w tych okolicach do polowy marca....a pozniej sie zacznie ruch pod wyniki.....i licze ze po wynikach kurs 5 zł bedzie na porzadku dziennym
Może tak być porównując sytuację z roku poprzedniego. Problem w tym, że wcale nie musi, bo sytuacja jest o wiele lepsza niż rok temu. Ja grzecznie siedzę na tyłku, bo przed nami:
1. wyniki za rok/4Q,
2. publikacja strategi i
3. wyniki za IQ (15 maja).
Obstawiam możliwe silne ruchy wzrostowe do tego czasu.
Pozdrawiam
tyle teorii ile osób na forum, a to i tak zależy od sytuacji w firmie jak i w jej otoczeniu. Po co zaklinac rzeczywistości, jak ma spaść to i tak spadnie.