• MEWA frunie na 30 Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Ruch na Mewce ostatnia szansa zeby sie załapać na wzrosty!!!!
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~wojtek [164.126.46.*]
    po niedzieli,,teraz taką iluzję tworzą ,że małe obroty i nie ma ruchów,,później zgarną wszystko,,,
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    Po co brać po 20 groszy jak można po 14 groszy.

Widzicie chorągiewkę, wisi zawsze w połowie masztu, czyli za chwile będzie minimum 25 groszy, potem krótki przystanek i dalsze wzrosty.
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~wojtek [164.126.46.*]
    ,,ja już jestem dawno zapakowany w ten papier,,trzymam i oddam dopiero po ogłoszeniu nowej strategi przez spółkę czyli powyżej 20 groszy,,
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~RoRo [79.190.200.*]
    Ja oddam po złotówce!
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~MM [46.205.63.*]
    Dnia 2014-02-21 o godz. 12:23 ~wojtek napisał(a):
    > ,,ja już jestem dawno zapakowany w ten papier,,trzymam i
    > oddam dopiero po ogłoszeniu nowej strategi przez spółkę
    > czyli powyżej 20 groszy,,

A jak ogłoszą upadłość?
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~slack [212.160.172.*]
    To też frunie ...
  • Re: MEWA frunie na 30 Autor: ~rames [195.114.170.*]
    Oj życzenia, życzenia, jestem na mewie od 8 miesięcy, nie powiem dało się zarobić ale teraz to już nie to samo, widać że pozbyli się akcji bo do 20gr nie było tu milionów papieru w obrocie, a z doświadczenia wam powiem że jak zwykle żadnej strategii nie będzie kolejne przesunięcia terminów najwyżej. W ubiegłym roku od października schodzili z progów 5% a teraz przy ostatnich podbitkach puścili resztę w rynek, co najwyżej sprzedadzą mewę fashion i tym sposobem pozbędą się resztek tego co im zostało, chociaż nie wiem czy jest to coś warte to tylko spółka handlowa nawet nie ma sieci sklepów zaledwie 2 i sklep internetowy - zostanie nazwa MEWA S.A i 2 fixingi po czym pozostanie marazm i wypad z giełdy, zarząd tutaj dbał zawsze tylko o własne interesy a nie o dobro spółki i akcjonariatu - zanim moją wypowiedź obrzucicie błotem pomyślcie racjonalnie przez chwilę czy to nie kruchy lód na który wchodzicie
[x]
POLYMETAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.