kto sprzeda i zarobi na pomp action temu piatka...kolega zajmuje sie tego typu spolkami(i nie chodzi o gre) Depend nalezy do grupy spolek ktore nie maja prawa byc na gieldzie...ale to demokracja GPW... stanowczo nie dotykac takich spolek!!!!!! ludzie zacznijcie czytac literature ....
Dnia 2014-02-21 o godz. 15:54 ~gebels napisał(a):
> kto sprzeda i zarobi na pomp action temu piatka...kolega
> zajmuje sie tego typu spolkami(i nie chodzi o gre) Depend
> nalezy do grupy spolek ktore nie maja prawa byc na
> gieldzie...ale to demokracja GPW... stanowczo nie dotykac
> takich spolek!!!!!! ludzie zacznijcie czytac literature
> ....
hahaah. Widze ze mamy do czynienia z rekinem gieldy ktory przeczytal setki ksiazek o gieldzie..pisze ze Depek nie ma prawa byc na gieldzie ....ale Gebels zaglada jednak na forum Depka i pewnie tez obraca akcjami.:) oj ludzie.
5 lat temu też taki głupi byłem że przed dużym wzrostem nie kupowałem
pamiętam kiedyś jak skotana kupiłem po 1.10zł. i sprzedałem po 1.30zł. po 2 tygodniach skotan fruwał po 3.20zł. ze 200% zysku przeszło koło nosa.
to samo było na duda i na idmsa a ja bałem się kupić. byłem dzieckiem tak jak wy teraz. gdybym kupił te 3 spółki wtedy miałbym już z pół miliona złotych.
Błędy życiowe to sprzedaż akcji po 20% wzroście z myślą że odkupi się taniej o 4 grosze.
weźcie przykład ze spółki Cashflow dużo osób sprzedało po 80gr. a potem poszedł na 2zł.
a wiadomo że jak już sprzedaż akcje i nie odkupisz je w odpowiednim momencie to wiadomo gdy wzrosną o 5-10 groszy wyżej to już nie chce nam się ich kupić bo sobie wmawiamy że to spadnie i że stracimy. a tak naprawdę to ominie nas wzrost o 100%
Jeśłi chodzi tu o Depend to będziemy świadkami za kilka dni pokonania oporu na 60gr i szybowanie na 80gr tak to jest ten czas Depend w tej fali pokona opór na 60gr i wybije na 80gr-1zł.
Najlepsze to jest to że od kilku tygodni wszczyscy o tym piszą, zakończenie punktu 3.4 i przebijemy opór na 80 gr, realizacja punktu 5 i jedziemy na 1 zl
"Autor: ~łajza meneli [37.109.101.*], 2014-02-21 17:07
będę brał? oooo!!! nie wiedziałem nawet, z tarota walisz czy wisiorkiem machasz?"
Tak samo on "z tarota wali", jak ty wieścisz i wieściłeś spadki, a kwit rośnie. Twoje przewidywania są nic nie warte. Świnie paść, a nie mądrzyć się na forach.