• leci na pysk Autor: ~jon [188.125.149.*]
    pewnie wyniki nedzne
  • Re: leci na pysk Autor: ~NLG [89.78.116.*]
    do wyników masz miesiąc... leci jak tsunami tylko kto podbiera tą fale.. ;)
  • Re: leci na pysk Autor: ~Agata [83.4.44.*]
    Skoro to tsunami to poczekam na 1,75
  • Re: leci na pysk Autor: ~NLG [91.221.144.*]
    Zgodnie z Twoim ST Agato nie ma tragedii 1,86 - 1,95 - zawsze pare groszy :)

wczoraj był ogromny przemiał - w 2013 max to 7 mln kacji...
    I tak trzymać.
    Spokojnie, systematycznie i łyżeczką.
    Brawo.
    Dzięki - coraz bardziej się przekonuje..

o 13 dobrałem Kernela po infie o ustępstwach Janukowicza - dobry wiosenny weekend mam ;)

pZDr
    No to miłego.
    Nie wiem jak sobie radzisz z AT ale wg mnie warto ją poznać.
    Jest dużo materiałów i gotowych narzędzi. Nawet filmy na You Tube
    Odnośnie Kernel`a. To może być dobry strzał.
    Z tego co pamiętam to go ćwiczysz jakiś czas i pewnie wiesz więcej niż ja i wiesz co robisz.
    Ja często posiłkuję się zachowaniem średnich SMA 15 i Ema 5 w stos. do siebie i linii kursu i rzeczywiście pierwszy sygnał już jest - sprawdziłam.
    Powodzenia
    dał prawie 7 % - jak na dzień to rewelacyjnie...
    sprzedałem w weekend może się dużo stać na UA wole nie ryzykować za Twoją radą zresztą... ;)

do AT siadam w przyszłym tygodniu na poważnie...
    miałem teraz dużo pracy nad jednym certyfikatem, ale na szczęście ostatni egzamin na dniach...

udanego weekendu życzę!

aaah no i przypuszczam, że na naszym ulubieńcu MSW troszkę po "swingowałaś" jak to mówisz... dziś byłem baaaaaardzo pozytywnie zaskoczony... ;)

• Re: leci na pysk Autor: ~Agata [83.26.227.*]
    Trzymam twardo MSW.
    Nie swingowałam tylko powiększyłam stan posiadania i jest dobrze.
    Zobaczę jak się sytuacja rozwinie w pn.
    Być może da się obrócić ale jeśli to częścią papieru.

P.S.
    Sam widzisz, że jak rośnie to żyć się chce a ja sobie zadaję pytanie - czy jestem uzależniona od gry na giełdzie?
    Heh niestety to już nałóg.. Ja z kolei zrealizowałem część MSW na 7,8 a miałem od 4 z hakiem.. Teraz uśredniłem w góre na małej korekcie - średnia z 6 z przodu pozwala spać spokojnie ;-)

W kwestii rovese jak ktoś napisał wpływ miała troche ukraina a jak wiesz stabilizuje się tam.. Polecam prześledzienie transakcji z czwartku.. Zeszło na relatywnie niskich obrotach poniżej 1,9 i potem nastąpił największy od roku obrót z zakresie 5 gr.. Wygląda to na realizacje zysku
    Z zachowaniem stanu posiadania..

Może warto troche baczniej obserwować kolejne dni..

Pozdrowienia!
  • Re: leci na pysk Autor: ~Agata [79.186.97.*]
    No i doczekałam się 1,75.
    Wzięłam rozpoznawczo. Nie za ostro.
    Dzisiaj młocka na całej GPW.
    Traktuję to jako okazję do zakupów.
    Pozdrawiam.
  • Re: leci na pysk Autor: ~fan [188.125.149.*]
    zbiera kase na nastepny rajd ha..ha..
  • Re: leci na pysk Autor: ~koki [188.125.149.*]
    Bawia sie fundusze przerzucaja sobie kase ludzi pieniadze maja swoje rozliczenia i ustalaja cene tu ja a tam ty..
  • Re: leci na pysk Autor: ~fortel [164.127.218.*]
    hmmm milem nadzieje ze jeszcze uda mi sie opchnąc powyzej 2 zeta :/
    ale dzis juz nei byo zludzeń. puscilem po 1,95.
    patrząc na wolumne dziś, perpektywe wyników to droga otwarta do 1 zlocisza...historia lubi sie powtarzac.
    a liczylem ze troche zarobie :|
  • Re: leci na pysk Autor: ~mak [83.17.9.*]
    To było właściwie odczytać wykres to sprzedałbyś za tydzień powyżej 2 zł ,ale cóż zadział syndrom baraniego stada
  • Re: leci na pysk Autor: ~Zbyszek [31.175.191.*]
    analiza wolumenów i wykres pokazują, że jesli ponownie nastąpi zamknięcie ponizej w najblizszych sesjach poniżej 1,90 to gwarantowany przystanek w okolicach 1,60. Jeśli nie to będziemy dryfować w okolicach aż do wyników i tam rozstrzygnięcia (rosyjska ruletka). Jesli zejdziemy jednak do 1,60 i do tego wyniki bedą słabe droga dalej będzie stała otworem. Jeśli pozytywnie zaskoczą to wtedy do obecnych poziomów wracamy.
  • Re: leci na pysk Autor: ~czek [89.231.83.*]
    Ukraina nie kupuje płytek a fabryka na Ukrainie bankrutuje :(
  • Re: leci na pysk Autor: ~manolo [46.238.77.*]
    a moja analiza wskazuje ze ci co wczoraj kupowali po 1,84 -1,85 .. dzis sprzedali po 1,93-1,95 zarobili pare groszy ..i maja gelboko w dupie twoje wywody ... pierwsza uwaga

uwzgledniles fakt ze 8 mln wczoraj zostalo przerzucone po 1.89 w umowionych transakcjach .. nie sadze ...

i na koniec chcesz taniej kupic ..jestes tego taki cholernie pewien ze bedzie leciec .. to sie tam ustawa i czekaj ..
  • Re: leci na pysk Autor: ~ted [77.113.80.*]
    Rovese jest mocno zależne od Ukrainy, jak tam niespokojnie to kurs musi lecieć i nikt tego nie zmieni. Obstawiam dalsze mocne spadki i zatrzymanie ich dopiero po stabilizacji sytuacji na Ukrainie, niestety..
    spolki ukrainskie ..sadovaya ..coal energy ..agroton .. kernel .. imcompany...astarta..mini hossa dzis ..a rovese ma z powodu sytuacji na ukrainie leciec ..znajdz inny straszak .. moze klasycznie ze to jest bankrut ...
  • Re: leci na pysk Autor: ~Ktoś [178.42.47.*]
    Bankrutem to on jest od czasu przejęcia Opoczna.
    http://mojeinwestycje.interia.pl/wykres?wlid=22&porow=&rdz=0&wsk=1&okresy=1800&rn=1&typ=0&skala=0
    Czy może być coś bardziej przekonywującego.
    Dodać do tego co róż nowe emisje a ostatnia to już giga emisja to obraz bankruta widoczny jak słońce.
    nie od wykresu nic nie moze byc bardziej przekonywujacego .. zapewne to samo pisali na monnari 2 lata temu .. jak bylo po 80 groszy ...
    wykres to swietosc ...to przeciez tylko nieomylny rynek wie jak wycenic spolke ..
    ch.. ze 80 % wycen to wynik manipulacji fundow lub spoldzielni majacych wystarczajacy kapital do takich zabaw ..
  • Re: leci na pysk Autor: ~rOOve [164.126.52.*]
    myślicie że zatrzyma się na 1,60 czy dopiero 1,31? a może powtórka z histroii i 1zł...
    szkoda ze nie sprzedałem wszyskiego w piątek bo chociaz kilka groszy byloby na akcji więcej :| no ale łudziłem się ze moze cos sie zmieni i wypchne wyżej...no a dziś brak złudzeń.
  • Re: leci na pysk Autor: ~anton [83.24.4.*]
    Rok temu o tej porze brałem po 1,3 . Może ten rok też będzie łaskawy
    jada pieknie jak od linijki .. co sesja kroczek maly w dol ..
  • Re: leci na pysk Autor: ~anton [31.174.175.*]
    Jeszcze trochę i się skuszę
  • Re: leci na pysk Autor: ~rowesik [164.126.199.*]
    no ja to raczej zaczne kupowanie tak jak w "poprzedniej odsłonie" czyli w okolicach 1,15. wtedy wyszedlem na tym dobrze :). Kwestia tylko taka ze sytuacja ekonom jest teraz gorsza niż poprzednio i mam gdzies cień niepewności czy zatrzyma sie na 1zeta czy moze bedzei schodzilo i brodziło w groszach :| no ale tego nie wiadomo.
    pojde ze sprawdzona metodą. najwyżej SL poustawiam sensownie
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.