a ty jak zwykle czlonek lamentujesz w dolku, a za moment rosnie 50% i znikasz !! Ciezki z ciebie przypadek. Nie doradzaj tylko ludziom bo ci w koncu ktos podziekuje osobiscie za to naganianie.
Bez odbioru
Na gieldzie trzeba myslec! Nie ma prowadzenia nikogo za raczke. Mozna tu bylo w ostatnim czasie wyciagnac sporo % o czym pisalem. Kto posluchal zarobil. Kto natomiast slucha ciebi i innych takiego pokroju jak ty osob sprzedaje po 30gr. Ich strata.
pieprzysz mały farmazony, może przytuliłeś 5 zeta na paru akcjach, jednak większa inwestycja musiała się tu zakończyć klapą, teraz walą w was z ukrytego; rzeczywiście, bez odbioru
sprawdz wolumen jaki byl przy 30 paru groszach i niewiele pozniej przy 50-60 to zobaczysz ile mozna bylo ugrac. Czlowieku jestes golasem i zostaly ci tylko zale na forum. Wez sie moze za jakas prace na etacie albo jedz na szparagi do holandii moze sie odrobisz po tym jak cie tu przewiezli :) Z golasami bez kasy nie rozmawiam. Nara
ja po prostu prowadzę tutaj mniej lub bardziej śmieszne dialogi, bez werbalnej przemocy ani durnego naganiania. Jak chcesz kupuj lub sprzedawaj, dla pierwszych mam info w postaci sufitu drukarzy...
Spoko konjo, dzięki za dobre rady. Zajebisty jesteś! Dzięki tobie wystawie swoje 200K PK-cem na fixingu, bo inaczej biada mi oj biada jak zaczną drukować!!!