• Czyszczenie stop loss? Autor: ~Investor [62.61.42.*]
    Panie gdyniak, a może to Pan kupuje?
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: ~gdyniak [91.241.5.*]
    ... ja? Panie Kolego - ja drobny inwestor jestem :) Żadna gruba ryba - ot taki gupik zwyczajny ;)

... jako się rzekło sprzedałem około 25% pakietu i czekam - mimo wszystko na domknięcie luki - będę się przymierzał do odkupienia w okolicach 0,50-0,53... może się uda...
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: ~Investor [62.61.42.*]
    poplułem ekran ze śmiechu :) dobry humor "gupik zwyczajny"

No właśnie, co z tą luką? Dziś od rana ruch w interesie, może jeszcze zejdą po akcje na dole?

Jaki scenariusz Pan przewiduje? Ja czekam ciągle na wybicie z formacji filiżanki...
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: ~gdyniak [91.241.5.*]
    ... w tej chwili na mój gust ruchy są ściśle techniczne... w ostatnich dniach ładnie świeczki pokazywały co się dzieje...

...a tak poza tym to cały czas gramy va-banque :) ...jeśli rozstrzygnięcia na walnym będą pozytywne to nie będzie miało znaczenia czy ktoś kupił po 40, 60 czy nawet 80 groszy... swoje zarobi i tak ;) ...jeśli jednak przegłosują likwidację (w co osobiści nie wierzę) - no to pupa ;)

...patrząc na przepływy i wielkość pakietów... wydaje mi się, że zbieranie garściami było przez pierwsze dwa dni podbitki... teraz wymieniają się drobni i niezdecydowani, lub ci którzy na tej podbitce zarobili...

...tak sobie myślę, że do walnego będzie nam towarzyszyła dość duża niepewność i wahania kursu... jeśli ktoś zakłada pozytywne rozwiązanie to będzie miał szanse dokupić po niższym kursie...
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: ~~gdyniak [83.7.165.*]
    czas dokupywać jednak wyjdzie górą
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: manius72 [82.25.216.*]
    Robie co moge :)
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: ~gdyniak [178.180.208.*]
    ...o panie Kolego Manius... czyzbys Ty byl kreatorem drugiego mnie? ...nieladnie...
  • Re: Czyszczenie stop loss? Autor: manius72 [82.25.216.*]
    niestety nikogo nie kreuje ani sie nie podszywam poprostu manius:)
[x]
REINHOLD 0,00% 0,07 2025-11-05 11:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.