... ja? Panie Kolego - ja drobny inwestor jestem :) Żadna gruba ryba - ot taki gupik zwyczajny ;)
... jako się rzekło sprzedałem około 25% pakietu i czekam - mimo wszystko na domknięcie luki - będę się przymierzał do odkupienia w okolicach 0,50-0,53... może się uda...
... w tej chwili na mój gust ruchy są ściśle techniczne... w ostatnich dniach ładnie świeczki pokazywały co się dzieje...
...a tak poza tym to cały czas gramy va-banque :) ...jeśli rozstrzygnięcia na walnym będą pozytywne to nie będzie miało znaczenia czy ktoś kupił po 40, 60 czy nawet 80 groszy... swoje zarobi i tak ;) ...jeśli jednak przegłosują likwidację (w co osobiści nie wierzę) - no to pupa ;)
...patrząc na przepływy i wielkość pakietów... wydaje mi się, że zbieranie garściami było przez pierwsze dwa dni podbitki... teraz wymieniają się drobni i niezdecydowani, lub ci którzy na tej podbitce zarobili...
...tak sobie myślę, że do walnego będzie nam towarzyszyła dość duża niepewność i wahania kursu... jeśli ktoś zakłada pozytywne rozwiązanie to będzie miał szanse dokupić po niższym kursie...