robi to na tyle madrze ze nie wyzwala zbyt dużego popytu - wg mnie wiadomo już cos więcej....robi się coraz bardziej goraco.....jest to o tyle istotne ze może być ladne odcięcie od papiera wogole jak będzie istotne info.....
jak pojdzie komunikat o pkt 3 i 4 to te ceny już będą wspomnieniem......bo ostatni punk to wplata srodkow...tj formalność. Także trwa ostateczne odleszczanie...jak dla mnie trojkacik niebawem się domknie....może nie on jest taki piękny ale widać go golym okiem.....tylko iskra i jedziemy
Kopahaus ok ale dla tych co brali po 20gr....teraz się już nie oplaca.....a tutaj sygnal i jazda będzie. OK każdy ma niby akcje ale chodzi o to ze wraz z infem zmienia polke.
He he zwłaszcza jeżeli chodzi o ilość akcji którą Ci drobni mają - ta akcja wystawiamy swoje w okolicy 3,7 jest przecież dla drobnych - sam tam trochę postawiłem więc trzeba by to zliczyć i tak przemnożyć x 3 wtedy wyjdzie ile mają drobni ;)
zabawa na 40-41...jeśli tak zostanie dzisiaj to już jutro możliwy zdecydowany ruch w jedna ze stron.....widać ze zapory sa już poustawiane pod info. Obroty tez jak w warzywniaku zatem czyzby niebawem D-DAY?
zwykle w pierwszej czesci sesji podbieraja w góre a na końcówce zaniżaja po to żeby zbierac dalej , tu od wielu dni scenariusz jest taki sam najpierw wywalanie potem podebranie do góry żeby móc upychac następnego dnia
tak że nie łudzcie sie , jeszcze wam tu zrobia krwawą rzeźnie bo ja bym taki pewny nie był