jestem tu od niedawna
kupiłem na fali optymizmu po 2,18
mam już stratę
z każdym dniem coraz większą
proszę o informację do ilu spadnie żeby znów się podnieść (chcę uśrednić)- gdzie jakieś wsparcie jest??? jak to wygląda zazwyczaj???
za 5tyg bedzie po 7.6zł-nie słuchaj debili wykresowych,bo na hossie oni nie zarabiają a na bessie tracą.Przeżyłem 3 hoossy i mam 3 chałupy,,bo nie patrzyłem na wykresy i zarabiałem nawet po kilka tys.procent na akcjach.Na PCG nawet zarobiłem 200% w ciągu kilku dni,o ile pamiętam kupiłem bodajże po 19zł a sprzedałem po 58zł -200tys w kilka dni hihihihihihi
Nowicjusz o jakiej Ty porażce piszesz, za dwa dni papier będzie chodził ponad 2,20,trochę cierpliwości.
No chyba że posłuchasz tego nieudacznika jana i sprzedasz z stratą tak jak on to robi,twoja sprawa twoje pieniądze.
Jeśli nie ma merytorycznych podstaw do spadków trzeba spokojnie przeczekać małą przecenę a jak jest za co to jeszcze dokupić, anie panikować i uciekać. Papier odbije szybciej niż myślisz.
akcje to nie ciasto drozdzowe -raz wlozysz i czekasz az wyrosnie ,gra na gieldzie bardziej przypomina stosunek plciowy :
wkladasz i wyciagasz ,wkladasz i wyciagasz ......itd
a na dodatek ci co umieja grac wyciagaja coraz dluzej to tak jakby mieli coraz dluzszego :))))
p.s.
polecam zelazna zasade max -10 i wywalaj nawet jesli sie pomyliles
Zgadzam się - 1.70 PLN technicznie w zasięgu. Przyspieszona linia trendu została złamana więc 1.70 to w zasadzie ostatnie mocne wsparcie (długoterminowa linia trendu). Na wszystkich wskaźnikach sygnały sprzedaży więc trzeba szukać szczęścia spooooro niżej.