jak jestes ryzykantem to kupuj ...bierz do wora ile wejdzie ...ta FIRMA to trup opanawowana przez największych oszustów na giełdzie i przekonasz się ...sam widzisz po raportach....że wszystko rozkradzione , a pompka po to żeby wywalić z wyższego pułapu ...jeszcze w tym tyg. się przekonasz....ty nie znasz Matyjasa i Wisniewskiego ...ale jak chcesz ryzykowac to kupuj ...ja Ci nie zabraniam.
qq, - a ty masz w ogóle notowania ? - to popatrz na kupnie w tym momencie 400 szt po 3,62 i 2200 szt po 3,60 i już mógłbym część sprzedać - ale ja jeszcze poczekam - do 9,99 zł na sprzedaży są maleńkie zlecenia - nawet nie 1 tys - na 3,81 są dwa = 1004 szt
qq ,- utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie masz dostępu do aktualnych notowań i arkusza transakcji, bo byś widział, że o 12:40:11 była transakcja na 2600 szt , - nie pisz już i się nie ośmieszaj
ślepy nie jestem...i wiem ,że była....ktoś wywalił....ale pytam gdzie teraz ten popyt i komu w tej chwili sprzedałbyś ? no chyb ,że masz tylko 200-500 akcji....
ja myślę, że nie - po takim wzroście musiało się skorekcić, chociaż obroty są mizerne oddajacy parę akcji zaniżyli kurs - z tego wynika, że nikt większy nie oddaje akcji
Dnia 2014-02-20 o godz. 10:08 ~optymistycznie napisał(a):
> ja myślę, że nie - po takim wzroście musiało się skorekcić,
> chociaż obroty są mizerne oddajacy parę akcji zaniżyli kurs
> - z tego wynika, że nikt większy nie oddaje akcji
jednak widać ,że grubsi oddają bo po 4k 2.5 k , to jednak jak na taką spółkę to dużo....zresztą spółka nic nie warta nawiasem mówiąc
To ze grubi sypia to sie nie zgodze.To jakis ulicznik przerzucil troche akcji aby obrot zrobic. Ale to ze spolka smiec to masz racje. Narazie obserwuje co sie tutaj dzieje. Jak bedzie okazja to cos sie wezmie a jak nie to gdzie indziej
tak dlugo jak nie bylo wiadomo ze matyjas siedzi na spolce to mozna bylo wierzyc ze bedzie szansa na zarobek na tej spolce,w chwili obecnej nikt o zdrowych zmyslach nie zainwestuje tutaj pieniedzy, matyjas to oszust nr.1 na newconnect
Dnia 2014-02-20 o godz. 16:53 ~dd napisał(a):
> tak dlugo jak nie bylo wiadomo ze matyjas siedzi na spolce
> to mozna bylo wierzyc ze bedzie szansa na zarobek na tej
> spolce,w chwili obecnej nikt o zdrowych zmyslach nie
> zainwestuje tutaj pieniedzy, matyjas to oszust nr.1 na
> newconnect
Dnia 2014-02-20 o godz. 18:59 ~dd napisał(a):
> najpierw PMI, później formula, Pak ( jego słupy Adam Wójcik
> i jego żona ) Wójcik tez prawdopodobnie brał udział w
> przekręcie w PMI, już nie prowadzi firmy sztabka.eu, chyba
> więcej zarabia na przekrętach z matyjasem, trzeba też
> pamiętać o Digate gdzie głównym udziałowcem jest
> nomad=matyjas , dziwi mnie to że ten człowiek jeszcze nie
> siedzi.
nie mam 100% pewności, ale powiązałem pewne fakty i wydaje mi się że pomagali matyjasowi w PMI, skąd niby się wziął samozwańczy prezes PMI Pan Lach? Lach siedział w Pakademii ale go chyba odwołali, przeczytaj sobie uchwałę z walnego pakademii, to jeden wielki przekręt , mam na myśli PMI, 8F, PAK, ale najlepsze jest to że ulica nie ma dużo papiera, najgorzej na tym ucierpieli akcjonariusze PMI jak matyjas sprzedawał akcje bez podawania komunikatów, a zarząd PMI uspokajał rynek żeby matyjas mógł sypać dalej, liczę na to że ten człowiek będzie siedział