• Bławat przeciwko AT Autor: ~jan [159.205.48.*]
    wyjasnienia prezesa(Parkiet) przyhamowaly impet sprzedajacych ,czy to wystarczy aby pokonac "przeznaczenie" czyli AT ?
  • Re: Bławat przeciwko AT Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    znalazł się "fachowiec" od AT haha
  • Re: Bławat przeciwko AT Autor: ~jan [159.205.48.*]

Ciekawi mnie co ty sam o sobie sadzisz w kwestii znajomosci AT ?
    Odwaz sie cokolwiek zaprognozowac w horyzoncie np tego tygodnia i miesaca ,postaw jakas teze.

Nie stac cie na to ,to postawa typowa dla amotorow i glupcow ,laikow pozujacych na specjalistow.
    Brak wiedzy zastepujesz szyderstwem ,nie potrafisz zaakceptowac roznicy zdan ,bo kupiles za wszystko co miales i zaklinasz wzrosty majac pelne galoty .
    Jestes typowym naganiaczem pod z gory ustalona teze o wzroscie.
    Nawet nie potrafisz zrozumiec ,ze twoje przeciwstawianie sie (zwalczanie) innym pogladom nie ma zadnego przelozenia na rzeczywistosc -to miara twoje glupoty.
  • Re: Bławat przeciwko AT Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    "fachowcu" od AT mam poszukać i wkleić twoje wypociny jak pisałeś np.że jutro będzie krew się lała , a było + 5%
    taką błazenadę skomentowałeś że każdy może pisać co chce,a tezą że jesteś głupkiem był taki post
    w piątek napisałeś że wszystko sprzedałeś w poniedziałek na otwarciu mieliśmy coś ok.6% to gimbusie napisałeś "znowu parę gr.zarobiłem."
    Na zarzut internautów że pisałeś że jesteś bez papieru w swoim pijackim bełkocie napisałeś "a kto tu prawdę pisze."
    Także nie rozśmieszaj swoim AT bo robisz tu za klauna.
  • Re: Bławat przeciwko AT Autor: ~jan [159.205.48.*]
    potwierdzasz moja diagnoze o tobie nie wykalazes dobrej woli bedacej konsekwencja zwyklej uczciwosci ,siegasz do manipulacji i interpretacji pod wlasna teoryjke w clelu zdyskredytowania myslacych inaczej anizei ty sam.
    To sie nazywa naukowo intelektualną hucpa -,chociaz wyraz intelektualny uzylem zdecydowanie na wyrost ,ale po to by nadac tej pisemnej wypowiedzi odpowiednia powage.
    Jak dobrze wiesz , znajda sie tacy co to powtwierdza, moja li tylko zaslugą były trafne przewidywania kierunku kursu w kluczowych ,zwrotnych momentach ,co nie jednemu pozwolilo uratowac kapital.
    Jakos nie moge doszukac sie z twojej strony slowa,drobnego gestu uznania ,co uczciwie rzecz biorac byloby proporcjonalne do lzenia mnie i szyderstw w sytuacji kiedy sie omylilem .
    Oczywiscie .jesli juz zalozymy ,ze jestes tego rodzaju parszywym przykladam rodzaju ludzkiego:))))

• Re:do swojaka Autor: ~jan [159.205.48.*]
    Gdzie jestes swojaku-pijaku ? Szczurze wyjdz z nory i wytlumacz sie forumowiczom
    podły naganiaczu! Szkoda ,ze chociaz wirtualnie nie moga ci dac po mordzie:)

Stiopa o tobie tez pamietam :)
  • Re:do swojaka Autor: wertical [78.8.158.*]
    Dobrze, że Ty jesteś "aktywny" jak rośnie;p
  • Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    nieudaczniku gdzie jesteś,dalej skomlesz jak ostatni kundel
    gdzie te spadki są,masz coś do powiedzenia
  • Re: Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~jan [37.128.1.*]
    Ty bezczelny kłamco ,oszukujesz uczciwych forowiczów!!!
    gdzie twoje 2,20 głąbie ?

• Re: Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    o stary parch sprzedał butelki i z butelką wina w ręku obserwuje jak ludzie zarabiają
  • Re: Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~janek [212.160.75.*]
    Jan mam dla ciebie dobrą radę,bo zazwyczjaj pojawiasz się jak są spadki to nie ubliżaj nikomu jak poczuwasz się za takiego inteligenta
  • Re: Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~jan [37.128.1.*]
    idac za przykladem Janukowycza zawrzyjmy Pokój ,dosc epitetow i ublizania sobie .
    To moja galazka oliwna.

p.s.

tylko jesli napisze nie po waszej mysli to uszanujcie inny poglad ,chociazby milczeniem.

pozdro
  • Re: Re do gościa który przy stracie -10% sprzedaje akcje Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    "zawrzyjmy Pokój ,dosc epitetow i ublizania sobie ."

To już chyba jest koniec świata,oczywiście Janie że jestem za,obyś wytrwał w zobowiązaniu choć 2 tyg.

[x]
PCGUARD -19,31% 1,17 2017-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.