haha najpierw chce rozwiązać umowę z Wiśniewskim , a za dzień dokupuje? haha zagrywka pod publiczkę z wora do wora.
Nie brać śmieci do wora- chcecie się pobawić to ok, po kilkanaście akcji .....ale nie odkupować od niego tych akcji(większych ilości) niech zostanie z tym śmieciem jak ludzi na PMI zostawił skur....
cieszy ze ten oszust tutaj zamrozil swoje pieniadze, nikt mu tego nie kupi, trzeba wyslac pismo do GPW zeby sie zainteresowali, moze wywala to cos z newconnect, tylko matyjas tutaj straci
Widze miluszku ze dzialasz na kilka frontow na PMI naganiasz zalatwiasz tematy itp itd a tutaj naganiasz an wzrosty wow ludzie za was spoldzielnie powinna sie zabrac prokuratura myslicie ze mozecie walki robic czas pokaze sprzedawczyku dawczyku pionku w grze
Jak coś to miluśiu a nie miluszku :D
Będzie burzliwy weekend coś czuje
Pionek miluh da sobie łeb opiąć i w ten już odwrotu nie będzie – ZGLISCZA
Wszyscy stracą dużo ;-)
ps. wiesz że jestem świrem i wystarczy mi impuls "then"
Jestes i Ciebie powinni juz dawno zamknac za podawanie falszywyc informacji jak na pmi jak na 8 formula oszusc jeden i tyle ze tez takich Polska sieje Debili oczywiscie zbieral akcje dla sledzia na pmi teraz sumi na 8 formula jaka spoldzielnia masakra mam nadzieje ze sie spoldziecly przejedziecie i ze skonczyie jak prezydent ukrainy czas sie za takie g......na zabrac i tyle teraz czas zlozyc pajacu wniosek do prokuraturu na ciebie za pmi podawanie falszywych informacji pionku w grze jak i za formula gdzie tez siejesz ferment pajacu zlodzieju obys wstal jutro rano i umial sobie w pysk popatrzec forumowy naganiaczy sledzia
a myslę, że xxx ma rację - pisze, że matyjas "wykrecil kurs z 28gr na kilka zlotych" i tutaj może być to samo , bo nie poto ten cwaniaczek kupił 194570 szt akcji żeby stracić - jestem przekonany, że kurs pójdzie mocno w górę, czy tak jak na pmi ? ponad 2000%zobaczymy
optymistycznie, formula już dała zarobić, zrobiła ruch z 60 gr na 8,50 zł , teraz jedynie matyjas może jazdę zrobić ale sobie samemu, bo nikt o zdrowych zmysłach tego nie tknie wiedząc, że on tutaj miesza, ja bym się bał tego ruszać z obawy że GPW to zawiesi.
Powinni zawiesić spółkę komunikat jest nie podpisany co czyni go nie niewaznym, prawdziwym
KWPD powinno zablokowac dostemp do wszystkich kont TM
juz maja zablokowane EBI alebo to drugie juz sie cos dzieje
dd, miluh - nie macie akcji więc psioczycie na spółkę - wiem co zrobił matyjas na pmi, ale co ma piernik do wiatraka - wyjaśnijcie mi, jeśli matyjas kupił tyle akcji to po co ? czy po to żeby stracić ? napewno nie - wy ujadajcie, a karawana pójdzie dalej, bo nie macie żadnego wpływu na kurs stojąc z boku
Dnia 2014-02-24 o godz. 09:17 ~optym napisał(a):
> dd, miluh - nie macie akcji więc psioczycie na spółkę -
> wiem co zrobił matyjas na pmi, ale co ma piernik do
> wiatraka - wyjaśnijcie mi, jeśli matyjas kupił tyle akcji
> to po co ? czy po to żeby stracić ? napewno nie - wy
> ujadajcie, a karawana pójdzie dalej, bo nie macie żadnego
> wpływu na kurs stojąc z boku
kupił? chłopie...sam od siebie kupił!!! gdzie ty masz oczy...przerzucił z wora do wora
qq ,- czy z wora do wora to nie ważne - ważne to że nie wywalił a przytulił do siebie, a już niebawem przekonamy się jaki kurs będzie, bo na razie kierujemy się na północ chociaż obroty mizerne, ale wszystko przed nami - chcecie zarobić to bierzcie póki tanio, bo później będziecie kupować trzy razy drożej
Dnia 2014-02-24 o godz. 10:18 ~miluh napisał(a):
> Takie "szit" o nim wyplynelo ze glowa mała
nikt juz nie wejdzie w ta spolke jak to ujzy swiatlo dzienne