Nie uważam, aby wyniki miały aż tak duży wpływ na dzisiejsze zachowanie PCG. Rynek domaga się testu poprzedniego dołka LL. Wychodzi jednak HL, bo od dłuższego czasu jest buy limit. W zależności od dzisiejszego zamknięcia wariant LL może być do realizacji. Zauważcie głowa z ramionami (choć jest złudną formacją ) a bardziej gramy low ruchu bocznego ( TR). PCG się nie zwali. Może w najgorszym razie ugrać 20 gr na re-test.
Nie widze podstaw do takich poziomow... Wyniki Imagisu wystraszyly. Tylko jakos dziwnie nikt Imagisu nie wyprzedaje. Mozliwe sa dwa scenariusze. Pierwszy ze jeszcze dzis zamkniecie w okolicach otwarcia i piekna swieca i szybki marsz w gora, drugi ze smrodek wynikow przytrzyma jeszcze kilka dni. Nie mniej scenariusz pozytywny jak najbardziej w grze!
historycznie rzecz biorac to swojak , ten glab i narkoman w jednym, nigdy nie mial racji:)
a propos konkwistadora ,to on jest jedynym z niewielu forowiczow uzywajacym glowy na tym watku ,a pozostali to "inwestorzy zyczeniowcy" tzw frajerzy-trzymacze ,ktorzy zwykle przy bad nwesach maja pelne galoty .
Nawet jesli sie myli to zasluguje na szacunek .
-stiopa -
zauwaz jedna charakter ruchu w tym kanale, szczególnie przy górnej obwiedni (Trend channel line) , które było ścisle mówiąc climax do tego podwójnie testowane = dwie próby fałszywego wybicia. To prawie zawsze oznacza retest dolnej linii kanału= trendline. A często fałszywe wybicie tej linii.
ja już ci głąbie pisałem ,takie spadki nie robią na mnie wrażenia,kurs i tak będzie chodził grubo ponad 3 zeta czy ty gimbusie chcesz tego czy nie chcesz,po prostu takie leszcze nie mają tu nic do powiedzenia.
konkwisto,przypominam sobie ,ze tylko my bylismy w opozycji ,a tych optymistow obszczekajacych byly tu cale tlumy.
Na kazdym watku jest tak samo ,sfora optymistow widzaccyh sie juz na fotelu "Kulczyka" .
Za grosz zdrowego rozsadku.
I ta pogarda dla grajacych na DT :)))
lepsze tu 15 % anizeli 100% na "Ksiezycu" ,cos jak...." dobre jest wrogiem najlepszego "
ok,swojak ,ale dlaczego w sposob niezbyt elegancki i bezkrytycznie odmawiales prawa do innego zdania tym ,ktorzy mysleli inaczej (?) Monopolu na racje nie ma tu nikt ,warto wiec wsluchac sie w inne glosy ,a nie forsowac jednie sluszna linie -optymistyczna.
Dzis ze swoim nickiem mozesz sie "pozegnac" na tym watku chyba ,ze takie jest twoje zadanie tj. wyciagac od leszczy i biedoty kase .
Nie zdradze chyba wielkiej tajemnicy ,ze na forum grasuje 5. kolumna :)
Poza tym,a propos raportu ,jak mozna pisac ,ze wyniki sa dobre jesli sa zle :))))
Janie,to że mamy spadki to nie ma nic wspólnego z wynikami
spójrz na całe GPW tam masz odpowiedż.
Twoja perełka MCI zapewne także doprowadziła Cię do bólu głowy
dobrze wiesz ,ze nie chodzilo wyniki ,to byla tylko kropka nad i.
mci pozbiera sie szybko ,jesli kurs ma odbic to wyniki moga byc pretekstem chociaz byly juz w pewnym stopniu w cenie.Mam taka nadzieje.
Tu na pcg familia N trzyma wladze wiec moze byc roznie ,dzis troche kupilem.:)
teraz to do konkwiostadora ,a wczesniej opluwales kolege pod innym nickiem tak (?).
Teraz konkiwsto mamoralne prawo ukarac takich typkow jak ty prognozą:))))))))
Bo to nie paczki u banci ale kilka % ludzipotrafi " pokazac" swoje wizje .
Jak obwcny poziom nie utrzymaro 1,2 mozemy zaliczyc jednak ja ten poziom uwazamza rozsadny pod male ryzyko.
Kazdy maswoj rozum.
Ja tylko atsie kieruje.
Szacunek za skromność i pokorę dla konkwistadora. Na PCG mieszam od lat choć na tym forum jestem od niedawna. Pewności na parkiecie nie ma nigdy ale wydaję się że obecny poziom staje się naprawdę atrakcyjny, pod warunkiem że nie zaczną nad nami latać rakiety.
Bardzo łatwo przychodzi ci wyzywanie ludzi których zupełnie nie znasz. Nawet ci współczułem jak inni z ciebie kpili ale widzę że naprawdę masz jakiś problem ze sobą. Życzę ci więcej życzliwości dla innych i tak łatwo nie osądzaj bo i ciebie Ktoś będzie kiedyś sądził
hi, robi sie spokojnie ,"Ukraina" wreszcie "zajmuje sie soba" tak bym to ujał :)
A u nas .....w koncu musza przebic srednia wiec najpierw 1,66 ,a potem...trudno powiedziec .
Ja troche dzis dokupie i wychodze na tym poziomie.:))