Dnia 2014-02-17 o godz. 07:11 ~Tomek napisał(a):
> nie wiadomo kiedy....pewne jest ze bedzie info...ja
> obstawiam na koniec tego tygodnia
najważniejsze jest żeby wtedy papier mieć > punkt 5 to tylko formalność !
zanim nastapi zakonczenie 3,4 i rozpoczecie 5
polecam paru osobom z forum
szybka wizyte w aptece
w celu nabycia za ostatnie grosze
masci na bol d.....y
Dla Waszego zdrowia Panowie zebyscie zatwardzenia nie dostali jak bedzie realizacja planu!!
pozdr myślacych
ja tez pisalem ze mial byc 45-48gr i chyba nie wyszedl ten poziom ...koledzy pesymisci = bez akcji...
co Wy sie tak martwicie o nas o posiadaczy akcji ....prosze przelejcie nam na rachunki kase zebysmy dokupili sobie wiecej DEPENDA skoro sie tak martwicie ...
wiec APELUJE bo watpiacych i pesymistow ...IDZCIE SWOJA DROGĄ..nikt Was tu nie zatrzymuje .....idzcie i gloscie dobra nadzieje na innych akcjach ;]
Jestem na depie od ponad roku... Pisanie o hurra scenariuszach tylko mnie rozśmiesza. Niestety jeśli info o realizacji pkt 3i4 nie pojawi się szybko (każdy kto myślał że info pojawi się w zeszłym tygodniu , czy początku tego tygodnia powinien przyjąć kubeł zimnej wody na głowę) to szybciej pojawi się 30-35 gr
nie bedzie kredytu to wlasciwie idziemy na 1gr z podbitkami w gore i nikt nie zarobi ...
wiec kolego sprzedaj akcje DEPENDA i nie czekaj na 30-35gr bo podbitki nie bedzie tylko 10-15gr zjedzie i tez stracisz ...
skoro masz akcje to automatycznie wierzysz w kredyt a jesli nie wierzysz i masz akcje to grasz tylko na podbitki w bessie ...