Alterco to wyspecjalizowany podmiot inwestycyjny działający na rynku nieruchomości. Zakres działalności Grupy Alterco obejmuje: realizację procesów inwestycyjnych w obszarze budownictwa komercyjnego i mieszkaniowego, obrót nieruchomościami we wszystkich segmentach rynku.
Na dzisiejszej sesji kurs akcji tej spółki wzrósł o prawie 8%. Kilka dni temu nastąpiło przełamanie linii trendu spadkowego, a dzisiaj jego restest. Wygląda na to, że spółka będzie rosnąć, aczkolwiek wiele bliskich oporów na jej drodze.
Wiem, wiem.... Nawet nie wyobrażam sobie jak duży będzie pobyt i wszyscy będą płakać że jest tak mało akcji na rynku :) Szczęśliwi ich posiadacze, zarobią krocie i znajdą się na liście najbogatszych.... Ale chyba nie jestem godzien posiadać akcji tak wspaniałej firmy.... Te akcje są tylko dla wybrańców i prawdziwych rekinów giełdy ;)
No Panie ,, cm " cztałeś raport . Czy widzisz światełko w tunelu albo dalej ciemność . Abyś nie zobaczył jaśności przy 5 bo bedziesz brał od nas .Jak popatrzysz na wykres to zauważyć nie trudno , że ten papier lubi takie numery . Tym bardziej teraz ,jak ciągle jest nad przebitą linią spadkową - to tak od wykresu . Krk - masz jeszcze mad albo wywaliłeś tego gniota ?? Ja 3-mam i mnie strasznie w..... , polfa drugie kółko zrobione - a pisałem Ci bierz po 1,7
pozdr