• Kilka faktów Autor: ~Aleksander [83.7.121.*]
    Zacząłem tę spółkę kupować przy cenie 3,50 ale dawniej , potem 2,80 , 2,50 2,00 , 1, 80 , 160 , 150 , aż do 1,20 - nazbierałem 43 k średni kurs wynosił 2,07 zacząłem sprzedawać przy 4,45 , ale duzo sprzedałem na szczycie , dlatego że chciałem sprzedać przed świętami aby rozliczyć zysk w związku ze stratami z lat ubiegłych .
    do czego zmierzam ? spędziłem z ta spółką 3 ostatnie lata co dzień do świąt grudniowych .
    Widzę co się dzieje , teraz będzie pomalutku do 3,45 , potem szybkim kroczkiem do 5,90 , a docelowo w 3 lata 30 zł ,ale to spółka dla cierpliwych . Narazie nie mam tych akcji , utopiłem kasę w innej spółce , ale przy 3, 50 wpakuje wszystko .
    pozdrawiam
  • Re: Kilka faktów Autor: ~Enikone [109.231.3.*]
    wróżbita
  • Re: Kilka faktów Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    hahaha....rozumie ze chcesz zeby spadlo na 3,45 i pozniej zeby poszlo na 5,90 hahaha...nie mam nic przeciwko...choc wole zeby poszlo z poziomu 3,90-4 zł na 5,90 haaha. Szkoda ze wyniki dopiero za miesiac
  • Re: Kilka faktów Autor: ~b-b [46.204.182.*]
    cierpliwość , cierpliwość
  • Re: Kilka faktów Autor: ~ZG [188.146.159.*]
    Faktem jest to, że ani ja ani żadne/żadna z Was nie wie do ilu spadnie.
    Faktem jest to, że Pan Sawicki już teraz jawnym tekstem ogłosił, że chce dokupić akcji.
    Faktem jest to, że Pan Sawicki jest biznesmenem, więc na zakupy będzie chciał się wykonać przy najkorzystniejszych-najniższych cenach.
    Faktem jest to, że to "Pan Sawicki" jest rozgrywającym i decydentem przyszłości.
    Faktem jest to, że otwartym tematem jest zatwierdzony plan nowej emisji akcji.

Pytaniem jest to, czy "Pan Sawicki" najpierw dokupi akcje po korzystnej cenie i potem będzie emisja (np. pod kątem konkretnego inwestora), a on zachowa status quo w udziałach. /akcjonariat skrócony i bardziej stabilny jako oczekiwany cel/
    Pytaniem jest to, czy najpierw będzie emisja akcji (np. pod kątem konkretnego inwestora) i potem "Pan Sawicki" będzie robił zakupy rozwodnionych-taniszych akcji z rynku /akcjonariat skrócony i bardziej stabilny jako oczekiwany cel/

Ponadto, jest jeszcze tylko jeden znaczący fakt i tylko jeszcze jedno kluczowe pytanie.
  • Re: Kilka faktów Autor: ~Kuba [94.251.135.*]
    arkusz jest mega dziurawy...myslisz ze taki Sawicki ile bedzi mogl kupic tych akcji ponizej 4 zeta? ja ci powiem ze bardzo malo...jesli chce zwiekszac ilosci posiadanych akcji to musi brac z prawej....ktos pisal ze beda mu uwalac kurs specjalnie...a kto bedzie uwalal? beda sypac coraz nizej zeby potem to odkupywac? chora teoria i nielogiczna. Ja tam czekam cierpliwie bo branza bardzo ale to bardzo perspektywiczna i cena akcji na poziomie 7-8 zł do konca roku nie powinna nikogo zdziwic.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.