i wiem że już nie bawem zobaczymy się przy co najmniej 30gr. W piątki co nie którzy wychodzą na weekend a ja wtedy kupuje taka mam zasadę.....a że tu jest bardzo nisko to nie przeszkadza mi to że weekend tylko kupuje. Do zobaczenia przy 30gr już nie bawem.
bo frędzle wymiękają i ze strachu sprzedają..... nie wiem jak można grać mając 1000pln i tak mieszać. to zabawa dla tych co mają nerwy. Przez leszczy spada kurs bo jak tylko się zawacha w dół to od razu panika i ucieczka....
Trzeba być idiotą żeby w takie badziewie włożyć więcej niż 2 tysiaki. Gdzie są mądrale, którzy twierdzili, że dzisiaj kurs dojdzie do 20 groszy? To bankrut, niektórzy zarobią ale większość straci. Jak nie zbandkrutują do końca roku to będzie dobrze, a mówienie że niebawem kurs przekroczy 1 zł mozna między bajki włożyć. Już przy petrolu wszyscy się zachwycali a wiemy co wyszło.
Mistrzu nie mówiłem o 1zł (bo to abstrakcja) mówiłem o 30gr !!!! a w przyszłym tygodniu się zdziwisz i to bardzo!! dziś weekendowcy wyszli tak jak mówiłem. Pogadamy w przyszłym tygodniu Wacusiu 2.
Mistrzu nie mówiłem o 1zł (bo to abstrakcja) mówiłem o 30gr !!!! a w przyszłym tygodniu się zdziwisz i to bardzo!! dziś weekendowcy wyszli tak jak mówiłem. Pogadamy w przyszłym tygodniu Wacusiu 2.